Pohjanmaan hyvinvointialue

Tarkastuspäällikkö

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 30.04.2023, 0:00
  • Suljettu 08.05.2023, 15:00

Tarkastuspäällikkö

Pohjanmaan hyvinvointialueelle haetaan

TARKASTUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tarkastuspäällikkö johtaa tarkastuslautakunnan alaisuuteen kuuluvaa ulkoisen tarkastuksen yksikköä. Tarkastuspäällikkö on virkasuhteinen. Virka täytetään 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Ulkoisen tarkastuksen yksikkö valmistelee tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi tulevat asiat, avustaa lautakuntaa toiminnan ja talouden arviointitehtävässä ja on oikeutettu tekemään toiminnan ja talouden tarkastuksia tilintarkastajan kanssa sovittavalla tavalla ja lautakunnan hyväksymän työohjelman mukaisesti.

Tarkastuspäällikkö toimii myös tarkastuslautakunnan esittelijänä, vastaa sidonnaisuusilmoitusten käytännön seurannasta ja huolehtii siitä, että sidonnaisuusrekisterin julkiset tiedot julkaistaan hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalla on oltava hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Arvostamme aikaisempaa kokemusta julkishallinnosta sekä tilintarkastusasioiden ja talousseurannan tuntemusta sekä riittävää kokemusta asiantuntija- ja johtotehtävistä. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelytapaa, aloitekykyä sekä kykyä ja kiinnostusta pitkähköjen valmistelu- ja arviointitekstien kirjoittamiseen ja raportointikokonaisuuksien koostamiseen.

Kelpoisuusvaatimus:

  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Lisätietoja antaa:
Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Mikael Gädda
mikael.gadda@netikka.fi puh. 040 736 6511

Hae oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 8.5.2023 klo 15.00.

Pohjanmaan hyvinvointialue

Osaamisalue: