Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

ERITYISASIANTUNTIJA, Osaamisen kehittäminen

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 30.05.2023, 11:00
  • Suljettu 13.06.2023, 11:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ERITYISASIANTUNTIJA, Osaamisen kehittäminen

Etsimme Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle dynaamiseen työyhteisöömme timanttista osaamisen kehittämisen ERITYISASIANTUNTIJAA 

Henkilöstöpalveluiden Osaamisen kehittämisen tiimin tehtävänä on varmistaa Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen osaamisen johtamiseen ja kehittämiseen liittyvät palvelut ja toimintaedellytykset palvelussuhteen elinkaaren mukaisesti.

Erityisasiantuntijan tehtävä sisältää osaamisen kehittämisen ratkaisujen suunnittelua, konseptointia ja toteuttamista yhteistyössä palvelualueiden henkilöstön kanssa. Esimerkkeinä monialaiseen oppilaitosyhteistyöhön liittyvät koordinointi- ja kehittämistehtävät sekä lakisääteisen henkilöstö- ja koulutussuunnitelman valmistelu ja sen toimeenpano. Tehtävään sisältyy myös osaamisen hallintajärjestelmän ja tulevan verkko-oppimisalustan pääkäyttäjätehtävät.

Voit olla juuri se etsimämme timanttinen täydennys tiimiimme, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja itseohjautuva, taitava organisoija ja kehittämisestä innostunut hr-ammattilainen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kyky ilmaista itseäsi suullisesti ja kirjallisesti ja ennen kaikkea luovuutta ja rohkeutta etsiä ja löytää uusia ja innovatiivisia ratkaisuja vastaamaan muuttuvia osaamisen johtamisen ja kehittämisen tarpeita hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme myös osaamista joistain seuraavista osa-alueista: pedagoginen osaaminen, ryhmien fasilitointi ja kouluttaminen, digitaalisten verkko-oppimisympäristöjen kehittäminen, verkkopedagogiikka tai urapolkusuunnittelu. Tehtävässä kokemus sote-toimialalta on eduksesi.

Kelpoisuusehtona on soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle paitsi näköalapaikan osaamisen johtamisen ja kehittämisen ytimessä, myös kehittämismyönteisen ja innovatiivisen työyhteisön, laajat etätyömahdollisuudet, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvointialueen kattavat henkilöstöedut.

Lisätiedot palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen 14.8.2023 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3899,36 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat työpaikkasivustomme kautta. Avaa tästä Keusote rekrysivusto

Lisätietoja tehtävästä ja osaamisen kehittämisen tiimistä antaa henkilöstön kehittämispäällikkö Kirsi Manssila puh. 040 304 7010, parhaiten tavoitettavissa 5.6. klo 14 – 16 ja 12.6 klo 12 – 16 tai sähköpostitse kirsi.manssila@keusote.fi

Hakuaika päättyy 13.6.2023 klo 11.00

  • Kontaktoimme hakijoita hakuaikana. Haastattelut järjestetään viikolla 25 ja 26.

Osaamisalue: ,

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.