Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

JOULU 2023: LÄHIHOITAJAT, Vaahterakoti

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 09.11.2023, 13:00
  • Haku päättyy 07.12.2023, 14:00
  • 07.12.2023, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

JOULU 2023: LÄHIHOITAJAT, Vaahterakoti

Tule meille Vaahterakotiin jouluntekijäksi!

Joulu alkaa jo marraskuussa, ja kiireisintä aikaa on joulukuun päivinä. Työvuoroja on tarjolla aamu- että iltavuoroissa sekä arkena, että viikonloppuisin. Jos olet huolellinen ja positiivisella asenteella varustettu hoitotyön osaaja, joka tekee työtä suurella sydämellä, olet etsimämme osaaja. Tarvitsemme talvi- ja joululomien ajaksi työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin. Sovitaan yhdessä minkä ajan voit työskennellä meillä.

Vaahterakoti tarjoaa mielekästä arkea ja asumista ikääntyneille muistisairaille. Vaahterakodissa on yhteisöllistä asumista (5 paikkaa), ympärivuorokautista palveluasumista (56 paikkaa) ja lyhytaikaishoitoa (22 paikkaa). Lähihoitajan tehtävänä on toteuttaa laadukasta ja toiminnallista arkea tukevaa hoitotyötä yksilöllisesti ja asukkaan toiveiden mukaisesti yhdessä muun tiimin kanssa. Työssä on tukena monipuolinen, moniammatillinen ja vireä työyhteisö. 

Toimitilamme ovat uudet, viihtyisät ja toimivat. Meille on hyvät kulkuyhteydet paikallisbussilla ja Saunakallion juna-asemalta alle kilometrin matka. Meillä on myös käytössä ilmainen pysäköintimahdollisuus autolle ja riittävästi parkkitilaa, pyörille löytyy lukittu pyörävarasto. Talvella on käytössä myös ilmaiset lämpöpistokepaikat. Käytössämme on autonominen, työhyvinvointia tukeva työvuorosuunnittelu. Potilastietojärjestelmänä meillä on käytössä PegasosOMNI360.

Toivomme sinun olevan halukas kehittämään omaa ammatillista osaamistasi ja tiimin toimintaa siten, että asukkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Omaathan hyvän palveluasenteen, ajattelet kehittämistyön olevan tärkeä osa muutoksen mahdollisuutta tehdä asioita paremmin ja näet tärkeänä oman ammatillisen osaamisesi kehittämisen. Toivomme Sinulta itse- ja yhteisöohjautuvuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Huomioimme haussa myös lähi- ja sairaanhoitaja opiskelijat, joilla on suoritettuna: lähihoitaja 120 op ja sairaanhoitaja 140 op. Edellytämme valittavilta hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa. 

Palvelussuhteen lisätietoja:

  • Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk.
  • Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk.
  • Opiskelijoiden vähennys -5%.

Voit kysyä rohkeasti lisätietoja esihenkilöltä tai vastaavalta sairaanhoitajalta. 

Lisätietoja antaa palveluasumisen esimies Taina Hindrell, 050 497 1986, taina.hindrell@keusote.fi tai vastaava sairaanhoitaja Anni Happonen, puh. 050 497 1999, anni.happonen@keusote.fi, tai vastaava sairaanhoitaja MillaMaria Aro puh.050 4979123 millamaria.aro@keusote.fi   Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana. 

Hakuaika päättyy 7.12.2023 klo 14:00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.