Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Farmaseutti tai sairaanhoitaja, kotihoito (3kk)

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 18.05.2023, 14:00
  • Suljettu 01.06.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Farmaseutti tai sairaanhoitaja, kotihoito (3kk)

Hei sinä reipas ja oma-aloitteinen farmaseutti (tai farmaseutin oikeuden omaava proviisoriopiskelija) tai sairaanhoitaja, tule kesäsijaiseksi kotihoitoon! 

Keusoten kotihoito toimii kuuden eri kunnan alueella (Tuusula, Nurmijärvi, Hyvinkää, Mäntsälä, Järvenpää ja Pornainen). Kotihoidossa pääset työskentelemään osana moniammatillisia tiimejä.  

Kotihoidossa työskentelee kolme farmaseuttia, jotka työskentelevät useamman kunnan alueella. Tehtävässä pääset näkemään aitiopaikalta koko keusoten kotihoidon alueet ja työskentelemään vuosilomien sijaisena. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu olennaisesti kotihoidon asiakkaiden lääkehoidon prosessiin osallistuminen.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. kotihoidon asiakkaiden annosjakeluprosessiin osallistuminen, lääkehoitoprosessin ja lääkitysturvallisuuden asiantuntijana toimiminen. Pidämme tärkeänä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja ja joustavuutta.

Eduksi on kokemus osastofarmasiatyöstä ja lääkkeiden koneellisesta annosjakelusta. Työssä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun farmaseutin tai sairaanhoitajan tutkinto.

Lisätiedot palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde 12.6. – 20.8.2023. Aloitus myös sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2798,75 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaikamuotona on yleistyöaika.

Lisätiedot antaa Kotihoidon esimies Anette Salo, Puh. 050 497 1849, anette.salo@keusote.fi sekä 22.05.23 alkaen lääkitysturvallisuus asiantuntija Kirsi Kaunisvesi-Pietarila, Puh. 050 497 2036, kirsi.kaunisvesi-Pietarila@keusote.fi.

Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana. 

Hakuaika päättyy 1.6.2023 klo 14.00.

Osaamisalue: ,

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.