Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Sosiaalityöntekijä (osa-aikainen), 2kk

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 25.05.2023, 14:00
  • Suljettu 08.06.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Sosiaalityöntekijä (osa-aikainen), 2kk

Tule osaksi Idän alueen(Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä-Pornainen) sijaishuollon tiimiä, jossa on tekemisen meininki! 

Asiakaslähtöisyys, joustavuus, asiakastyön kehittämisote sekä innovatiivisuus ovat tiimimme työpohja! 

Etsimme Sinua; ammattitaitoista, aktiivista, kehittämismyönteistä sekä hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa sosiaalityöntekijää työskentelemään lastensuojelun sijaishuollossa.

Meillä on sinulle osa-aikainen (50%) virkasuhde ajalle 1.6.-31.8.2023. 

Idän alueen sijaishuollossa työskentelee viisi sosiaalityöntekijää, yksi erityissosiaaliohjaajaa ja yksi sosiaaliohjaaja, ketkä työskentelevät mahdollisuuksien mukaan työparina sijaishuollossa. Yksikköä johtaa lastensuojelun sijaishuollon esimies. Työpiste sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta ja autolla liikkuu kätevästi ruuhkaa vastaan pääkaupunkiseudulta. 

Sijaishuollossa olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu sijaishuollossa olevien lasten asioista vastaaminen; tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa asiakassuunnitelman mukaisesti, sekä perheen jälleenyhdistämisen arviointi. 

Tarjoamme työn monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa, mukavassa tiimissä, jossa on hyvä tekemisen meininki. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus sekä tiimin ja esimiehen tuki. Työssä on mahdollisuus etäpäiviin.

Arvostamme aiempaa lastensuojelun työkokemusta, joka luetaan eduksi virkaa täytettäessä, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työ edellyttää kykyä päätöksentekoon, itsenäistä, tiimi- ja parityöskentelyä, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä soveltuvuutta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 12§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme viransijaisuudessa (enintään vuodeksi) myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat, joilla on suoritettuna sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvä käytännön harjoittelu.

Kontaktoimme hakijoita hakuaikana. Kysy myös rohkeasti lisää sijaishuollon esimieheltä (Järvenpää, Tuusula, Mäntsälä-Pornainen) Mirva Lehtimäki, puh. 050 497 0395, mirva.lehtimaki@keusote.fi.

Lisätiedot: 

  • Määräaikainen virkasuhde ajalle 1-6.-31.8.2023. Aloitus myös sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4051,99e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 

Hakuaika päättyy 8.6.2023 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.