Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

LÄÄKÄRI, Kehitysvammapoliklinikka Hyvinkää

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 16.02.2023, 13:00
  • Suljettu 30.03.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄÄKÄRI, Kehitysvammapoliklinikka Hyvinkää

Toivotamme Sinut tervetulleeksi Keusoten kehitysvammapoliklinikalle!

Haemme vakituiseen virkaan lääkäriä, jolla on kiinnostusta kehitysvammalääketieteeseen ja mielenkiintoa tai innostusta kehitysvammaisten palvelujen kehittämiseen. 

Kehitysvammapoliklinikan toiminta on osa Keusoten terveys- ja sairaanhoitopalveluja sijoittuen Kuntoutus palveluiden tulosalueelle. 

Poliklinikka tarjoaa Keusoten alueen kehitysvammaisille asiakkaille ja heidän lähihenkilöilleen apua ja tukea kehitysvammaisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Poliklinikan keskeisimmät palvelut ovat kuntoutuksen suunnittelu ja seuranta, lääkärin vastaanotot, konsultointi, ohjaus ja neuvonta sekä verkostopalaverit. Kehitysvammapoliklinikalla tehdään tiivistä yhteistyötä vammaispalveluiden, perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon (HUS), Etevan ja muiden sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa. Työ on monipuolista ja mielenkiintoista ja siinä painottuu moniammatillinen yhteistyö.

Poliklinikalla työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu mm. kuntoutuskoordinaattorista, fysio- sekä toimintaterapeuteista, jotka tekevät yhteistyötä myös asiakkaan lähiverkostojen, vammaispalveluiden ja muiden verkostojen kanssa. Tiimin käytettävissä on lisäksi ostopalveluna puheterapeutti, sekä muita asiantuntijoita tarpeen mukaan. Työn tukena lääkärille on myös etälääkärit (psykiatri, neurologi) sekä Etevan lääkärien konsultaatio. Poliklinikka sijaitsee uudessa Hyvinkää H-sairaalan tiloissa, joten yhteistyö HUSn kanssa on helppoa. 

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Uudenmaan kehitysvammaisten hoitopolkua yhteistyössä muiden Uudenmaan kuntien kanssa sekä Keusoten muiden palvelualojen (vammaispalvelut ja perusterveydenhuolto) kanssa. 

Keusote tarjoaa koulutusta kehitysvammalääketieteeseen yhteistyössä ETEVA:n kanssa. Meillä on kilpailukykyinen palkka, mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen joustavilla työajoilla, että etätyöllä. Isossa lääkäripoolissa et ole koskaan yksin. Tarjoamme kollegiaalista tukea sekä hyvät konsultaatio- ja tutkimusmahdollisuudet. Keusotella on myös mahdollisuus auto-etuun. 

Me poliklinikalla toivomme, että olet hyvä tiimipelaaja! Tule meille! 

Ole rohkeasti yhteydessä Kuntoutuspalvelujen päällikkö / Ylilääkäri Ari Laakkonen, 050 497 0791, ari.laakkonen@keusote.fi.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy LS:n sekä paikallisen sopimuksen mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää sekä toimenpidepalkkiot.  
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä

Hakuaika päättyy 30.3.2023 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.