Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SIHTEERI, Nurmijärven akuuttiosasto (9kk)

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 16.03.2023, 13:00
  • Suljettu 30.03.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SIHTEERI, Nurmijärven akuuttiosasto (9kk)

Hei lähihoitaja, kiinnostaisiko sinua siirtyä päivätöihin vuoden 2024 loppuun asti?

Nurmijärven akuuttiosaston juuri remontoiduissa tiloissa olisi tarjolla osastosihteerin sijaisuus, joka kestää ainakin vuoden 2024 loppuun asti. Tehtävä sisältää monipuolisia sihteerin tehtäviä mukavassa työyhteisössä. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa uutta ja innovatiivista työskentelykulttuuria.   

Työyhteisömme koostuvat sairaanhoitajista, lähihoitajista, lääkäreistä ja fysioterapeuteista. Olemme dynaaminen yhteisö, joissa toiminta on itseohjautuvaa ja työtä tuetaan valmentavalla esimiestyöllä. 

Pärjäät tässä tehtävässä, mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta sihteerin työtehtävistä ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä odotamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. 

Tällä hetkellä osastolla on käytössä Lifecare potilastietojärjestelmä, joka vaihtuu ensi vuoden aikana Pegasos pohjaiseen Keusoten yhteiseen Omni360 järjestelmään. 

Tehtävään valitulta edellytämme soveltuvaa tutkintoa. Lähihoitajan tutkinnosta on eduksi tehtävässä. Kielitaitovaatimuksena työskentelyyn on oltava hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kontaktoimme hakijoita hakuaikana ja teemme mahdollisia valintoja. Lisätiedot antaa hoitotyön esimies Sari Riikonen p. 050 497 0866, sari.riikonen@keusote.fi 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde, voit aloittaa vaikka heti, työsuhde päättyy vuoden 2024 lopussa.
  • Tehtäväkohtainen palkkaa on 2207,60 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki Keusoten rekry-sivulle tästä

Hakuaika päättyy 30.3.2023 klo 14.00.

Osaamisalue: ,

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.