Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

YEK-LÄÄKÄRIT Keusotessa

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 05.05.2022, 14:00
  • Suljettu 11.09.2023, 11:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

YEK-LÄÄKÄRIT Keusotessa

Tule meille suorittamaan yleislääketieteen erityiskoulutuksesi (YEK) tai erikoistumiskoulutukseen tarvitsemasi terveyskeskuskoulutus!

Keusoten yksiköt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingistä (n. 30km), Lahdesta, Espoosta ja Vantaalta. Keusote (Keski-Uudenmaan sote kuntayhtymä) on toiminut vuodesta 2019 alkaen. Olemme kehittyvä ja toimiva organisaatio jo nyt, eikä 1.1.2023 alkava hyvinvointialue tuo meille suuria muutoksia.  

  • Työskentelet lääkärinä vastaanottopalveluissa jollakin terveysasemistamme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Mäntsälässä tai Tuusulassa.  
  • Olet jäsenenä moniammatillisessa tiimissä, jossa työskentelee muita lääkäreitä, hoitajia ja fysioterapeutteja, ja pidät tiiviisti yhteyttä myös muihin ammattiryhmiin kuten psykiatrisiin ja päihdesairaanhoitajiin, muihin kuntoutusammattilaisiin ja sosiaalihuollon työntekijöihin.  
  • Työssäsi hoidat potilaiden akuutteja ja kroonisia sairauksia sekä sairauksien ennaltaehkäisyä, ja pääset aitiopaikalle tutustumaan terveyskeskuslääkärin työn monipuolisuuteen ja laaja-alaisuuteen tiimisi tukemana. Meillä opit myös tekemään pientoimenpiteitä kokeneemman kollegan ohjauksessa. 
  • Työhösi kuuluu sektorityötä lasten-, äitiys- tai ehkäisyneuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, tavallisimmin yhtenä päivänä viikossa. Sektorityön valinnassa pyrimme huomioimaan jatkokoulutettavien lääkäreiden omat koulutukselliset tavoitteet ja toiveet esimerkiksi tulevan erikoisalan suhteen.

Terveyskeskusvastaanoton lisäksi voit kartuttaa meillä koulutustasi mm. akuuttiosastoilla, kuntoutuskeskuksessa tai kotihoidossa. Näissä työtehtävissä voit suorittaa pakollisen 6 kuukauden sairaalajakson geriatrian tai fysiatrian koulutuksena, tai halutessasi myös osan pakollisesta 9 kuukauden yleislääketieteen terveyskeskuskoulutuksesta.  

YEKin vapaavalintaiseen osioon löytyy Keusotesta monenlaisia vaihtoehtoja oman kiinnostuksesi mukaan, esimerkiksi pelkästään lasten ja nuorten parissa perhekeskuksissa tehtävää lääkärin työtä. Pidemmällä työjaksolla kertyvät paitsi palvelut, myös palkalliset kesälomat! 

Tutustu LINKIN YEK-LÄÄKÄRIEN kautta koulutuspolkuun. Avaa rekrytoinnin Koulutuspolku.

Sinulle nimetään koulutusjaksollesi oma ohjaajalääkäri, jolta saat tukea omien koulutuksellisten tavoitteidesi asettamisessa ja saavuttamisessa. Pääset viikoittain osallistumaan monipuolisiin toimipaikkakoulutuksiimme, jatkokoulutettavien lääkäreiden säännölliseen pienryhmäohjaukseen, sekä toimipaikan ulkopuolisiin koulutuksiin koulutussopimuksen mukaisesti noin yhden päivän kuukaudessa. Laadukkaasta koulutustoiminnastamme vastaa koulutusylilääkärimme yhdessä osaavien ja motivoituneiden ohjaaja- ja kouluttajalääkäreidemme kanssa.  

  • Meillä myös osa-aikainen työ on mahdollinen. 
  • Kokemuksen kartuttua etätyökin onnistuu koulutuksen sallimissa puitteissa. 

Kysy rohkeasti lisää ylilääkäri Tuulia Saariolta, 050 497 2996, tuulia.saario@keusote.fi

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.