Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

ASIAKASOHJAAJAT (sosionomi), työikäiset (4kk)

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 28.07.2022, 14:00
  • Suljettu 11.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ASIAKASOHJAAJAT (sosionomi), työikäiset (4kk)

Asiakasohjaajan määräaikaiset virat sijoittuvat Asiakasohjausyksikköön työikäisten asiakasohjauksen tiimiin. Toimipisteet sijaitsevat Hyvinkäällä ja Järvenpäässä, ja työssä liikutaan koko Keusoten alueella.

Tiimissä työskentelee asiakasohjaajia sosionomin koulutuksella, psykiatrisia sairaanhoitajia, asiakassihteereitä sekä tiimin esihenkilö. Tiimin koko on yhteensä 16 työntekijää. 

Määräaikaisten viranhaltijoiden tehtäviin sisältyvät hakemusten ja ilmoitusten käsittely, uusien asiakkaiden palvelujen tarpeen arviointi, neuvonta ja ohjaus sekä täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä tarvittaessa muu päätöksenteko.

Asiakasohjaajan tehtävässä korostuu hyvän asiakaspalvelukokemuksen tarjoaminen, verkostoyhteistyön tärkeys sekä Keusoten alueen asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ja osallisuuden vahvistaminen.  Tehtävässä tarvitaan erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä ihmislähtöiseen kohtaamiseen, perehtyneisyyttä aikuissosiaalihuoltoon sekä ratkaisukeskeistä työotetta ja perustason IT-taitoja. Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ mukainen sosionomin kelpoisuus. Koeaika on 2kk.

Tietoja palvelussuhteista:

  • Määräaikainen virkasuhde (4kpl) ajalla 1.9. – 31.12.2022.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2939,50 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. SOTE-sopimus.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä

Lisätietoja: esimies Merja Degerlund puh. 050 497 2789, merja.degerlund@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 11.8.2022

Osaamisalue: