Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

KESÄTYÖ: Ohjaaja, Mäntsälän vammaisten asumispalveluyksikkö, Koivisto

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 19.01.2023, 13:00
  • Suljettu 27.04.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Ohjaaja, Mäntsälän vammaisten asumispalveluyksikkö, Koivisto

Tule mahdollistamaan asiakkaillemme heidän oman näköistä kesää Mäntsälän Koivistoon! 

Haemme Koiviston asumisyksikköön kesätyöntekijöitä 15.5.-31.8.2023 väliselle ajalle. 

Koivisto on 21 paikkainen vaativan tason ympärivuorokautinen asumisyksikkö, joka sijaitsee Mäntsälässä hyvien kulkuyhteyksien varrella rautatieaseman läheisyydessä. Koivisto on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla on vaativia erityistarpeita liittyen autisminkirjoon, mielenterveyden häiriöihin tai erilaisiin psykososiaalisiin haasteisiin. Tilat ja ympäristö on suunniteltu erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden tarpeisiin. Ne mahdollistavat yksilöllisesti rakentuvan ja monimuotoisen asumisen, sillä tiloissa on sekä yhteisöllistä ryhmämuotoista asumista että erillisasuntoihin suunniteltua itsenäisempää asumista. 

Asumisyksikön ohjaajat ovat osa vammaispalvelun asumisen tiimiä. Haettavan ohjaajan työaika on ensisijaisesti kolmivuorotyö jaksotyöajassa. Työtä tehdään asukkaiden kotona ja lähtökohtana on asiakkaiden yksilöllisyyden, sekä yhteisen kodin kunnioittaminen. Koiviston asiakkaat tarvitsevat apua arkielämän toiminnan ohjauksessa ja osallistamisessa yhteiskunnan toimintoihin.

Työyhteisössämme pääset käyttämään omia vahvuuksiasi ja meillä saa myös kuulua nauru. Arvostamme aitoa halua ja sitoutuneisuutta työskennellä kehitysvammaisten henkilöiden parissa. Ensiarvoisen tärkeää on asiakaslähtöinen työote ja saada asiakkaita elämään oman näköistään elämää. Otamme huomioon ja vahvistamme asiakkaan omaa toimintakykyä, vastuunottoa, itsenäisyyttä, valinnanvapautta ja positiivista uskallusta. On tärkeää, että hallitset vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät tai sinulla on innokkuutta menetelmien oppimiseen.

Edellytämme Sinulta asiakkaiden osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden huomioimista ja kunnioittamista. Tarvitset työn hoitamiseksi hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot, kykyä yhteisölliseen sekä yksilölliseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Hakijavalintaa tehdessämme asiakaslähtöinen työtapa, kehitysvamma-alan tuntemus ja kokemus, oma-aloitteisuus, hyvät ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidot sekä positiivinen työote katsotaan eduksi. 

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai muu alan soveltuva tutkinto. Voit olla myös alan opiskelija, jolla on suoritettuna ammattitason vaadittava määrä opintoja. Katsomme eduksesi voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassin

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet (4kpl) 15.5.-31.8.2023 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy sote-tes mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat työpaikkasivustomme kautta.  Avaa tästä Keusote rekrysivusto

Lisätiedot antaa Koiviston esihenkilö Petri Tervonen, 040 304 8400, petri.tervonen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14.00. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. 

Osaamisalue: