Tule kesäksi kanssamme tekemään hyvää ja laadukasta hoitotyötä. 

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita kesätyöntekijöiksi 

Nurmijärven ympärivuorokautisiin palveluihin

 • Työsuhteen aloitus ja kesto sovitaan hakijan kanssa. 
 • Suurin osa sijaisuuksista sijoittuu ajalle 1.5.-31.8.2020

Kuntouttavan tilapäishoidon intervalliosastolla (KIO) on 20 asiakaspaikkaa. Kuntouttava intervalliosasto on tarkoitettu kotona asuville asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea kotona asumisen tueksi. Osastolle tullaan joko lakisääteisen omaishoidon vapaan puitteissa tai 3-7 vuorokautta kestävien jaksojen tavoitteena on ylläpitää ja edistää asiakkaiden toimintakykyä ja kotona selviytymistä. Hoito toteutuu osastolla kuntouttavan hoitotyön periaatetta hyödyntäen palveluohjauksen kautta tukemaan kotona asumista. os. Rajamäentie 9 

Pitkäaikaisosasto 6 (Arvola ja Rauhala) on 27 asukaspaikkaa ja vaativa hoiva osasto 4. (Sointula) on 12 asukaspaikkaa. Osastolla 6 asukkaat ovat tulleet hoitoon lääketieteellisin perustein pitkäaikaiseen laitoshoitoon. Vaativan hoivan osastolla 4 hoidetaan psyko-geriatriasta hoitoa ja hoivaa tarvitsevia muistisairaita asukkaita. os. Rajamäentie 9 

Nurmilintu on 40 paikkainen tehostettu asumispalveluyksikkö ikäihmisille, jossa asutaan kodinomaisessa ja virikkeellisessä ympäristössä turvallisesti. Ammattitaitoinen henkilökunta työskentelee ympärivuorokautisesti.

Työtehtävät sisältävät päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa ja asukkaiden terveydentilan arviointia. Hoitajan tehtävään kuuluvat myös asukkaiden ulkoilun, osallistavan virikkeellisyyden mahdollistaminen sekä pienet kotityöt. Työn tavoitteena on antaa jokaiselle asukkaallemme oman näköisensä hyvä arki kotoisessa asumisympäristössä sekä mahdollistaa asukkaille toimelias ja mielekäs arki. Työ on kokonaisvaltaista hoitotyötä muistisairaiden parissa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua tarjoavassa yksikössä. Työ on pääosin 2-vuorotyötä.

Me toivomme Sinulta: 

 • osaamista vastata asiakkaan hoidon tarpeeseen,
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn, 
 • hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja  

Me puolestaan tarjoamme Sinulle: 

 • yksikkökohtaisen perehdytyksen, 
 • monipuolisen sekä hyvän työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme,
 • mielenkiintoisen sekä haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoa 

Edellytettävä kelpoisuus: 

 • terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa sekä laillistamista Suomesta.
 • huomioimme haussa myös alan opiskelijat

Palvelussuhteenehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassaolevan KVTES:n mukaan.

 • LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa mikäli vaadittavat opiskelut on tehty
 • koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta 

Hakuaika päättyy 28.6.2020 klo 21.00.  

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, työkokemuksestasi sekä mainitse jos olet vain erityisesti jostain yksiköstä kiinnostunut. 

Haastattelut aloitamme haun aikana ja valintoja tehdään sitä mukaa kuin sopiva hakija löytyy.   Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja: 

 • Nurmilintu: Merja Koskinen, puh. 040 317 3408, merja.koskinen@keusote.fi
 • Taina Buljugin, puh. 040 317 3564, taina.buljugin@keusote.fi., vastaava sairaanhoitaja Heini Manninen, puh. 040317 4821, heini.manninen@keusote.fi ,vastaava sairaanhoitaja Anita Heinonmäki, puh. 040 317 4820, anita.heinonmaki@keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Olemme vastanneet 1.1.2019 lähtien jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista – tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme. Keusote on savuton työpaikka. 

Vain rekrytointeihin osallistuvat henkilöt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä käsittelevät henkilötietoja. Tapauskohtaisesti rekrytoinnissa voidaan käyttää kolmansia osapuolia, kuten rekrytointikonsultteja ja asiantuntija-arvioita. 

Osaamisalue: