Tule kesätyöntekijäksi Keski-Uudenmaan sydämeen! 

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä alan opiskelijoita kesäajan sijaisuuksiin Päihdehoitokeskus Ridasjärvelle. 

Olemme 54-paikkainen päihdekuntoutuslaitos täysi-ikäisille henkilöille. Laitoksemme sijaitsee Ridasjärven kylällä, noin 13 kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. 

Kuntoutus tapahtuu viidessä erilaisessa kuntoutusyhteisössä. Työskentely on moniammatillista. Tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti touko-/kesäkuulta elokuun loppuun, mutta voimme räätälöidä myös työsuhteen keston sinulle sopivaksi. Toimimme ympärivuorokautisessa laitoksessa, jossa hoitajat ja sosiaaliohjaajat tekevät 2-vuorotyötä myös viikonloppuisin. Lisäksi vakituisesti yötyössä toimii neljä lähihoitajaa, joten yksi sijainen halutaan yötyöhön.

Työtehtävät määräytyvät koulutustaustan ja osaamisen mukaan. Sairaanhoitajien ja lähihoitajien työtehtäviin kuuluvat terveydenhuollon osaamista vaativat tehtävät mukaan lukien lääkehoito. Sosiaaliohjaajien tehtäviä ovat yksilö- ja ryhmätyöskentely asiakkaiden kanssa. 

Toivomme sinulta:

  • Joustavaa ja rakentavaa asennetta. 
  • Oman auton käyttö ja ajokortti on välttämätön sijaintimme ja julkisen liikenteen vähäisyyden vuoksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn laitospäihdekuntoutuksessa, maalaismaiseman rauhassa. Olemme saaneet positiivista palautetta siitä, että meille on kiva tulla töihin ja hyvä yhteishenkemme näkyy arjen työssä. Ennen kesää meillä on tarjolla myös työharjoittelujaksoja opiskelijoille, mikäli olisit kiinnostunut harjoittelupaikasta, ole rohkeasti yhteydessä esihenkilöihin kysyäksesi lisää. 

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai muu alan soveltuva tutkinto. Voit olla myös alan opiskelija, jolla on suoritettuna ammattitason vaadittava määrä opintoja. Katsomme eduksesi voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassin, mikäli työ sisältää keittiötyötä.

Tiedot palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-31.8.2023 välisellä ajalla.
  • 2-vuorotyö myös viikonloppuina.
  • Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan sote-tes:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin, Keusoten tehtäväkohtaisiin palkkoihin ja näet vaadittavat luvat sivuiltamme: Avaa sivu tästä.

Lisätietoja antavat Hoitotyön esihenkilöt, Katariina Heinonen, 045 7750 0157 katariina.heinonen@keusote.fi tai Timo Rautavuori, 045 7750 1951 timo.rautavuori@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14.00. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Osaamisalue: