Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista – tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Haemme kuntayhtymän Ikäihmisten ja vammaisten palvelualueelle

kotona asumista tukevien palvelujen päällikköä vakituiseen virkasuhteeseen

alkaen 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. 

Keusote käynnistyi 1.1.2019 kuuden kunnan siirtäessä sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymään.

Ikäihmisten kotona asumista tukevien palvelujen tulosalueella edistämme ikäihmisten ja pitkäaikaissairaiden mahdollisuutta elää omannäköistään elämää sekä tuemme toimintakykyä ja aktiivista osallistumista toimintaympäristöönsä. Kehitämme henkilöstömme osaamista itseohjautuvuutta kohti emmekä aristele teknologisten uudistustenkaan kanssa. Palveluja tuotetaan sekä omana toimintana, että hankitaan ostopalveluina yksityisiltä palveluntuottajilta.

Kotona asumista tukevien palvelujen päällikkönä vastaat tulosalueen menestyksekkäästä johtamisesta. Tulosalueelle on keskitetty mm. ikäihmisten asiakasohjaus, tukipalvelut, sosiaalityö ja omaishoidontuki kotihoidon kokonaisuutta tukemaan. Palvelualueen onnistumisessa joustava yhteistyö ikäihmisten ympärivuorokautisten ja vammaisten palveluiden kanssa on merkittävässä roolissa, unohtamatta muita keskeisiä sote kuntayhtymän palveluja sekä kuntien hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä tukevia palveluja.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten palvelujen parista, mutta myös muiden asiakasryhmien kanssa tekemäsi työ on pelkkää plussaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kokemusta vaativista johtamistehtävistä. Eurot eivät mene laskemissasi sekaisin ja hyvät hallintokäytänteet ovat sinulle tuttuja. Lisäksi sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Tehtävä tarjoaa Sinulle aitiopaikan sosiaali- ja terveysalan kehittämiseen Suomen suurimmassa sote-kuntayhtymässä. Kuntayhtymän toimintaa ja palveluja kehitetään aktiivisesti ja innovatiivisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Erja Pentti, puh. 040 825 5917, erja.pentti@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 12.9.2019 klo 14.00.

Kelpoisuus- ja palvelussuhteen ehdot

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää työkokemusta sosiaali- ja terveysalalta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus- ja muut palvelussuhteenehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kuusi kuukautta. Keusote on savuton työpaikka.

Vain rekrytointeihin osallistuvat henkilöt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä käsittelevät henkilötietoja. Tapauskohtaisesti rekrytoinnissa voidaan käyttää kolmansia osapuolia, kuten rekrytointikonsultteja ja asiantuntija-arvioita.

Sote ihmisen kokoiseksi

Osaamisalue: ,