Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden sotea jo nyt Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymään Kiljavan kuntoutussairaalaan Nurmijärvelle

Kiljavan 118-paikkainen historiallinen sairaala on remontoitu moderniksi kuntoutusyksiköksi ja sijaitsee Nurmijärvellä kauniin Sääksjärven rannalla. Sairaalan toiminta siirtyy kuntayhtymälle 1.1.2021.

Kiljavalla on neurologinen, fysiatrinen ja kaksi geriatrista kuntoutusosastoa. Kiljavasta tulee aivan uudentyyppinen kuntoutussairaala perusterveydenhuollossa, joka tarjoaa sekä vaativaa kuntoutusta että kotona asumista tukevaa geriatrista kuntoutusta.

Kiljavalla on fysiatrian, neurologian ja geriatrian erikoislääkäreitä, sekä eri alojen erikoistuvia. Lääkärien kollegoina ovat kotihoidon, geriatrisen keskuksen ja palliatiivisen yksikön lääkärit, sekä kotisairaalan ja akuuttiosastojen lääkärit, joten työnkuvaan voidaan toivomuksesta sisällyttää myös muuta kuin osastotyötä ja työnkiertokin onnistuu. Kiljavan operatiivisesta toiminnasta vastaa nyt haettava apulaisylilääkäri.  

Kiljava tarjoaa hyvät työsuhde-edut mm. kuntosalin ja saunan, sekä upean työympäristön luonnon keskellä! 

Haemme apulaisylilääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen 

alkaen 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

 • Hakuaika päättyy 20.11.2020 klo 12.00.
 • Tunnet innostusta kuntoutukseen ja sen kehittämiseen, sekä olet soveltuvan alan erikoislääkäri (esimerkiksi geriatria, neurologia, yleislääketiede, fysiatria, sisätaudit). Toimit Kiljavan sairaalan operatiivisena lääketieteellisenä johtajana. Haluat työskennellä moniammatillisessa huipputiimissä ja kehittää uusia toimintatapoja hyvin resursoidussa yksikössä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan moderniin kuntoutukseen ja sen kehittämiseen. Vastaat erikoistuvien lääkärien koulutuksesta yksikössä.
 • Kelpoisuusehtona alan erikoislääkärin tutkinto terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa lain 559/94 mukaisesti.

Haemme erikoislääkäreitä (2) vakituisiin virkasuhteisiin 

alkaen 2.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

 • Hakuaika päättyy 20.11.2020 klo 12.00.
 • Olet kuntoutukseen kiinnostunut erikoislääkäri ja haluat kehittää kuntoutusta moniammatillisessa tiimissä sekä toimia ohjaajana/konsultoijana muille ammattilaisille ja erikoistuville. 
 • Työnkuva suunnitellaan yhdessä Sinulle sopivaksi
 • Kelpoisuusehtona alan erikoislääkärin tutkinto terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa lain 559/94 mukaisesti.

Haemme erikoistuvia lääkäreitä (2) määräaikaisiin virkasuhteisiin 

alkaen 2.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

 • Hakuaika päättyy 20.11.2020 klo 12.00.
 • Kiljavalla on hyvät mahdollisuudet tehdä eri alojen reunoja.
 • Erikoistuvien sopimuksen tehdään tarvittavan pituisille jaksoille ja meiltä voi sujuvasti siirtyä (ja meille tulla) Keusoten muihin yksiköihin, jolloin työsuhde edut eivät katkea. Ole rohkeasti ajoissa liikkeellä ja varaa oma kuntoutukseen keskittyvät erikoistumisjaksosi ajoissa. Koulutusylilääkärimme vastaa laadukkaasta koulutustarjonnastamme.
 • Kelpoisuusehtona lääketieteen lisensiaatin tutkinto terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa lain 559/94 mukaisesti.

Keusote tarjoaa Sinulle kehityshenkisen työympäristön hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet, sekä kilpailukykyisen paikallisen sopimuksen mukaisen palkan. Suhtaudumme myönteisesti tutkimukseen ja meiltä löydät halutessasi myös tutkimusprojektin ja ohjaajat. Keusotella on yleislääketieteen, geriatrian sekä palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet, ja Kiljavalla Fysiatrian koulutusoikeudet.  

Meillä et ole ikinä yksin, Kiljavalla toimit useamman lääkärin tiimissä ja kuulut Keusoten isoon lääkäripooliin. Meillä on laajat yhteiset koulutusmahdollisuudet sekä omassa tiimissä viikoittaiset yhteiskoulutukset ja konsultaatiotunnit. 

Arvostamme ennakkoluulotonta suhtautumista nykytekniikan hyödyntämiseen ja innostusta oman työn kehittämiseen tiimin jäsenenä. Osittainen etätyö on mahdollista. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa asiantuntevaa sairaanhoitoa potilaan tarpeet huomioiden ja voimavaroja tukien. Kehitämme jatkuvasti ikäihmisten ennaltaehkäiseviä palveluita.

Lisätiedot & yhteydenotot: 

 • ylilääkäri Kaisa Rajala, puh. 050 497 0798, kaisa.rajala@keusote.fi

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät LS:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. 

 • Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista
 • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta

Osaamisalue: