Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

LÄHIHOITAJA, Järvenpään kotihoito

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 28.07.2022, 14:00
  • Suljettu 11.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄHIHOITAJA, Järvenpään kotihoito

Keskeisellä sijainnilla Järvenpäässä on Järvenpään kotihoito, jossa työskennellään suurella sydämellä järvenpääläisten ikäihmisten parissa. 

Meillä on tarve juuri sinulle, koska meillä on hieman hoppu. Tulisitko Sinä meidän tiimikaveriksi? 

Järvenpään kotihoito jakautuu viiteen alueelliseen tiimiin ja tiimeissä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Haemme nyt erityisesti tiimi 8 tekijöitä, joka on mielenterveys- ja päihdetyön tiimi. Määräaikaisuuksia meillä on tarjota meidän kaikissa tiimeissä. 

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva hoitotyötä. Lähihoitajan tehtävät koostuvat omien vastuu asiakkaiden hoidon suunnittelusta, arvioinnista sekä hoitosuunnitelman muutoksien toteuttamisesta käytäntöön. Asiakaskäynnit tehdään itsenäisesti tai parityöskentelynä. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa Rai-arviointia. Työssämme korostuu itse- ja yhteisöohjautuvuus ja yhdessä tiimin kanssa työvuorot suunnitellaan asiakaslähtöisesti sekä joustavasti. Työtä tehdään 2-vuorotyössä viikon jokaisena päivänä. 

Työ meillä mahdollistaa Sinulle monipuolisen työnkuvan sekä ammatillisen kehittymisen. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan.  

Me arvostamme päätöksentekokykyä ja kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä ajokorttia. Huomioimme myös alan opiskelijat, joilla on vaadittavat opiskelut sekä harjoittelut suoritettuna. Odotamme, että asiakaslähtöisyys on Sinulle ykkösasia. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset työsuhteet alkaen sopimuksen mukaan.
  • Määräaikaisuudet voimme räätälöidä Sinulle sopivaksi.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2364,51e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Näytteenottokoulutuksen suorittaneiden tehtäväkohtainen palkka on 2532,70 e/kk.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä

Lisätiedot antaa kotihoidon esihenkilöt Heleena Mäkipaaso, puh. 050 497 1729, heleena.makipaaso@keusote.fi ja Taija Rosimo-Luhtanen, puh. 050 497 4322, taija.rosimo-luhtanen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 11.8.2022 klo 14.00. 

  • Kontaktoimme hakijoita hakuajan.

Osaamisalue: