Miten toimii Keusoten kotihoito?

Keusoten kotihoidon tavoitteena on, että ikääntyvät asiakkaat saavat vuoden jokaisena päivänä laadukasta hoitoa ja kotona asuminen on turvallista. 

Kotihoidon toimintatapaa sekä -kulttuuria kehitetään koko ajan. Uutena mallina meillä on aloittanut resurssienhallinnan yksikkö, josta joku käyttäisi nimeä ”varahenkilöstö”. Me kotihoidossa katsomme kuitenkin eteenpäin ja rakennamme resurssia erilailla, siksi me haemme nyt:

lähihoitajia vakituisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin!  

Tiedät varmasti mitä työ on kotihoidossa. Se on asiakaslähtöistä hoitotyötä, jossa ilman positiivista työotetta tai huumoria ei pärjää. Kotihoidon työntekijät ovat sydämellisiä, joille ikäihmisten kohtaaminen on tärkeää.  Työkulttuuri kotihoidossa rakentuu itse- ja yhteisöohjautuvuuden ympärille, tutustu vaikka tämä linkin kautta, muutos on totta ja se on tehty työntekijöiden viihtyvyyttä varten. 

Resurssienhallinnan yksikkö sopii Sinulle mikäli haluat vaihtelevuutta tai tykkäät työskennellä samassa kunnassa. Meillä nimittäin joustoa löytyy! 

  • Kelpoisuusehtona edellytämme valittavalta terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan tutkintoa. 
  • Suomen kielen taitoa pitää olla, jotta ikäihminen ymmärtää  Sinua ja, että pystyt kirjoittaa työtoverille asiakaskäynnistä.  

Työsuhteiden aloitus tehdään Sinulle sopivaksi, koska kuten työkin niin tämäkin on joustamista. 

Meidän virallinen hakupäivän päättyminen on 24.6.2021 klo 14.00, mutta me haastattelemme koko hakuajan. 

Kerrothan hakemuksessa siis itsestäsi, että osaamisestasi, me haluamme tutustua Sinuun, voit myös soittaa! 

Lisätiedot & yhteydenotot:

  • kotihoidon esimies Sirpa Salmi, puh. 050 4974322 sirpa.salmi@keusote.fi 
  • kotihoidon esimies Sariann Signus, puh.  050 497 1603, sarian.signus@keusote.fi 

Palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2509,38 €/ Koeaika on kuusi kuukautta. Määräaikaisilla korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.

  • LOVE – lääkehoidon verkko-opinnot sekä tentit tulee suorittaa koeajan aikana.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.

______________________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista. 

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea!  Olemme savuton työpaikka.

Tutustu Keusoteen sosiaalisessa medissa (IG, FB, LinkedIn) #keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Osaamisalue: