Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

MUISTIKOORDINAATTORI (sairaanhoitaja), Geriatrinen keskus (24kk)

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 04.08.2022, 14:00
  • Suljettu 01.09.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

MUISTIKOORDINAATTORI (sairaanhoitaja), Geriatrinen keskus (24kk)

Oletko etsimämme innovatiivinen sekä kehittämishaluinen muistihoidon osaaja? 

Haemme muistikoordinaattoria Geriatriseen keskukseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Geriatrinen keskus toimii Keusoten kuuden kunnan alueella ja vastaa alueen ikäihmisten muistihoidon, omais- ja perhehoidon, päiväaikaisen toiminnan, veteraanipalveluiden sekä vanhussosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palvelujen toteuttamisesta. Geriatrisen keskuksen henkilöstö koostuu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista ja asiakassihteereistä. Yksikköä johtaa koordinoiva esimies sekä lähiesimiestyössä on kaksi esimiestä. 

Avoinna oleva muistikoordinaattorin tehtävä sijoittuu Järvenpään alueelle, mutta tarvittaessa työskentelyalue voi laajentua resurssitarpeiden mukaan Keusoten alueella. Työpiste sijaitsee Geriatrisen keskuksen Järvenpään toimipisteessä. Työskentelet itsenäisesti, mutta osana Keusoten alueen Geriatrisen keskuksen muistikoordinaattoreista muodostuvaa tiimiä. 

Muistikoordinaattorin työhön kuuluu kotona asuvan muistisairaan henkilön laaja-alainen voimavarojen ja kokonaistilanteen kartoittaminen sekä asiakkaan hoidon, kuntoutuksen ja palvelujen suunnittelu, koordinointi ja seuranta monialaisessa verkostossa. Työn keskeisiä tehtäviä ovat muistisairausdiagnoosin jälkeinen säännöllinen seuranta vähintään kerran vuodessa ja muistiasiakkaiden sekä perheiden tukeminen, ohjaus ja neuvonta. Asiakastyö on kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä. Tehtävässä korostuu oikea-aikaisen tuen ja palvelujen koordinointi sekä kotitilanteen kriisiytymisen ja ongelmien ennakointi ja ehkäisy. Tehtävässä on kokonaisvastuu muistisairaan ihmisen kotona asumisen tukemisessa sairauden eri vaiheissa. Työhön sisältyy myös lääkityksen seuranta, kuten lääkevasteen ja mahdollisten sivuvaikutusten arviointi. Moniammatillista työtä tehdään tiiviisti useiden eri toimijoiden, kuten omaishoidon sosiaaliohjaajien, lääkäreiden sekä muistihoitajien kanssa. 

Tehtävään vaadittavat osaamiset & edellytettävä kelpoisuus:

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Laaja-alainen osaaminen muistisairauksista, niiden oireista, etenemisestä sekä hoidosta sekä taito tunnistaa muistiperheiden oikea-aikaisia palveluita ja koordinoida niitä, katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös muutosmyönteisyyden ja positiivisen itse- ja yhteisöohjautuvan työotteen sekä Lean-osaamisen. Arvostamme kokemustasi muistisairaiden kanssa tehdystä työstä ja RAI-toimintakykyarvioinnista.

Edellytämme sinulta sujuvia organisointi- ja tiimityötaitoja sekä hyviä kirjaamis- ja tietoteknisiä taitoja. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994, asetus 564/1994 mukaisesti täydennettynä muistihoitajan tai muistikoordinaattorin tutkinnolla. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Lääkeluvat on suoritettava 3 kk aikana. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta ja virantoimitusmatkoista korvaamme matkakulut. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi osana osaavaa moniammatillista työyhteisöä. Keusotelaisena saat laajan työterveyshuollon ja Eazybreak-edun.

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde 20.9.2022-31.5.2024 tai aloitus sopimuksen mukaan.
  • Palvelussuhteenehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Työaikamuoto on yleistyöaika.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2899,19 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat avaa tästä.

Lisätiedot antavat ajalla 4.8-9.8.2022 Geriatrisen keskuksen esimies Liisa Sulopuisto, 050 497 2038, liisa.sulopuisto@keusote.fi. Geriatrisen keskuksen esimies Jenni Saarela, 050 497 1689, jenni.saarela@keusote.fi 10.8.2022 alkaen.

Hakuaika päättyy 1.9.2022 klo 14:00.

  • Hakuaikaa on jatkettu. Kontaktoimme hakijoita hakuaikana.

Osaamisalue: