Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

PUHETERAPEUTTI, lasten puheterapiapalvelut

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 24.06.2021, 15:00
  • Suljettu 02.05.2022, 9:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

PUHETERAPEUTTI, lasten puheterapiapalvelut

Oletko kiinnostunut monipuolisesta työstä, jossa sinun on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti, päästä osaksi alueen kehittämistä sekä toimia tiiviissä yhteistyössä kollegojesi kanssa? 

Tule puheterapeutiksi Keusoteen! 

Haemme ensisijaisesti lasten puheterapeutteja kaikille Keusoten alueen toimipisteille (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi ja Tuusula) sekä kehitysvammapoliklinikalle Hyvinkäälle. Työhön on mahdollista liittää myös työskentelyä aikuisten asiakkaiden parissa sekä koulutusten pitoa. 

Keusoten puheterapeutin työ on itsenäistä ja sitä tehdään tiiviisti lapsen lähipiirin sekä eri yhteistyötahojen kanssa. Työn painopiste on alle kouluikäisten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentelyssä. Monipuolinen työ pitää sisällään puheen, kommunikaation ja kielenkehityksen taitojen arvioimista sekä tarvittavien jatkotoimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta. Työnkuvasi voi koostua sekä arviointi- että kuntoutustyöstä. Puheterapeuttitiimiin kuuluu myös kommunikaatio-ohjaaja, joka kiertää eri kunta-alueilla.

Työ on liikkumista työpisteiden sekä asiakaskäyntien välillä. Työtä on mahdollista suunnata suoraan asiakkaan arkiympäristöön, missä oman auton käytöstä on etua. Mahdollistamme osittaisen etätyöskentelyn ja käytössämme on etävastaanotto.

Tiivis puheterapeutti-tiimimme järjestää viikoittaista mentorointia, joten myös vastavalmistuneen puheterapeutin on turvallista aloittaa työuraansa. Tarjoamme lisäksi säännöllistä ryhmätyönohjausta sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Työsi tueksi tarjoamme säännöllistä yksilöllistä työnohjausta, ryhmätyönohjausta sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Toivomme sinun olevan työstäsi innostuva, joustava ja yhteistyökykyinen. Kehittämismyönteisyys on eduksesi tässä tehtävässä.

Kelpoisuusehtona tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.

Tietoja palvelussuhteesta:

Kysy rohkeasti lisää, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin:  

Osaamisalue: