Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SAIRAANHOITAJA, Hyvinkään terveysasema

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 28.07.2022, 14:00
  • Suljettu 11.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Hyvinkään terveysasema

Tule Hyvinkään terveysasemalle! Meillä on vakituinen tehtävä vailla tekijää! 

Työ terveysasemalla on vaihtelevaa ja monipuolista moniammatillisessa tiimissä. Palveluissamme korostuvat asiakaskeskeisyys, terveyden edistäminen, omahoidon palvelut, etävastaanotot, itse- ja yhteisöohjautuvuus sekä oman työn jatkuva parantaminen. Tavoitteenamme on olla Lean-organisaatio. 

Työtehtäviin sisältyy perusterveydenhuollon asiakkaiden hoito ja ohjaus sekä hoidon tarpeen arviointi puhelimitse ja sähköisesti etävastaanotoilla ja tarvittaessa myös vastaanotoilla. Työtä tehdään tiimimallissa. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos. Työ on tällä hetkellä pääasiassa päivätyötä, mutta työaikaan voidaan tarvittaessa suunnitella myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työpiste sijaitsee alle 10min kävelymatkan päässä Hyvinkään juna-asemalta. 

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto.

Jos tässä kohtaa tuntuu siltä, että haluat olla osa meidän tiimiämme, jätäthän sähköisen hakemuksen. Kerrothan hakemuksessasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi perusterveydenhuollossa. Olemme hakijoihin mahdollisesti yhteydessä jo hakuaikana ja teemme haastatteluja. 

Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6kk ja 12kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen 22.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2664 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.

Lisätiedot antaa hoitotyön esimiehet Marjo-Riitta Vanhanen, puh. 050 497 1140, marjo-riitta.vanhanen@keusote.fi tai Sari Saloranta, puh. 050 497 8888, sari.saloranta@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 11.8.2022 klo 14.00. 

Osaamisalue: