Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SAIRAANHOITAJAT, Järvenpään kotihoito

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 28.07.2022, 14:00
  • Suljettu 11.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJAT, Järvenpään kotihoito

Me Kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. 

Tule osaksi Järvenpään kotihoitoa, jossa tarvitsemme juuri Sinua nyt, että voimme vastata asiakkaidemme tarpeeseen. 

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva hoitotyötä ja Järvenpäässä kotihoito jakautuu viiteen alueelliseen tiimiin. Tiimeissä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia ja pyrimme työssämme itse- ja yhteisöohjautuvaan toimintaan.  

Lue lisää työstä Keusoten kotihoidostaAvaa linkki kotihoidon artikkeliin tästä

Sairaanhoitaja toimii tiimeissä sairaanhoidollisena asiantuntijana. Työ on vastuullista ja monipuolista tiimistyötä, jossa toimitaan tiiviisti lähihoitajien työn tukena. Työssä on mahdollisuus käyttää konsultaatioapua kotihoidon omalta lääkäriltä ja tiimeissä työskenteleviltä sairaanhoitajilta. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa Rai-arviointia. Työtä tehdään 2-vuorotyössä arkisin ja työvuorot suunnitellaan tiimien kesken. 

Odotamme, että asiakaslähtöisyys on Sinulle ykkösasia. Arvostamme päätöksentekokykyä ja kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan!  Tehtävässä saat mahdollisuuden olla kehittämässä omalta osaltasi kotihoitotyötä. Saat lisäksi monipuolisen työnkuvan ja työ tarjoaa ammatillisen kehittymisen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. Määräaikaisuuksiin huomioimme myös alan opiskelijat, joilla on vaadittavat opiskelut sekä harjoittelut suoritettuna. Työ vaatii ajokorttia sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen osaamista. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Määräaikaiset työsuhteet voidaan räätätälöidä Sinulle sopiviksi.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2664 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä

Lisätiedot antavat kotihoidon esihenkilö Heleena Mäkipaaso, puh. 050 497 1729, heleena.makipaaso@keusote.fi ja kotihoidon esihenkilö Taija Rosimo- Luhtanen, puh. 050 497 4322, taija.rosimo-luhtanen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 11.8.2022 klo 14.00. 

  • Kontaktoimme mahdollisesti hakijoita jo hakuaikana.

Osaamisalue: