Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Geriatrinen keskus, Hyvinkää (6kk)

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 04.08.2022, 14:00
  • Suljettu 01.09.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Geriatrinen keskus, Hyvinkää (6kk)

Hei Sinä ikääntyneiden sosiaalityöstä kiinnostunut sosiaalityöntekijä! 

Haemme Geriatriseen keskukseen sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen Hyvinkäälle.

Geriatrinen keskus toimii Keusoten kuuden kunnan alueella ja vastaa alueen ikäihmisten muistihoidon, omais- ja perhehoidon, päiväaikaisen toiminnan, veteraanipalveluiden sekä vanhussosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palvelujen toteuttamisesta. Geriatrisen keskuksen henkilöstö koostuu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista ja asiakassihteereistä. Yksikköä johtaa koordinoiva esimies sekä lähiesimiestyössä on kaksi esimiestä. 

Avoinna oleva sosiaalityöntekijän viransijaisuus sijoittuu Hyvinkään ja Mäntsälän alueelle, mutta tarvittaessa työskentelyalue voi laajentua resurssitarpeiden mukaan Keusoten alueella. Työpiste sijaitsee Hyvinkäällä H-sairaalan toimipisteessä. Työskentelet itsenäisesti, mutta olet osa sosiaalityöntekijöiden tiimiä sekä toimit tarvittaessa sosiaaliohjaajan kanssa työpareina.  

  • Sosiaalityöntekijänä toimit erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden vastuutyöntekijänä. 
  • Vastaat vanhuspalveluissa erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden laaja-alaisesta palvelutarpeen arvioinnista, palvelujärjestelmään, sosiaali- ja oikeusturvaan liittyvästä neuvonnasta sekä ohjauksesta ja suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. 
  • Vastaat myös osaltasi rakenteellisesta sosiaalityöstä tuottaen tietoa iäkkäiden henkilöiden olosuhteista ja palvelutarpeista palvelujen kehittämisen tueksi.

Tehtävään vaadittavat osaamiset & edellytettävä kelpoisuus:

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän tutkintoa.  Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme viransijaisuuteen myös sosiaalityön opiskelijat Keusoten sijaispätevän sosiaalityöntekijän ohjeen mukaisesti. Tuemme Keusotessa opiskelujen loppuun saattamista. 

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta ja virantoimitusmatkoista korvaamme matkakulut. Eduksi luetaan työkokemus sosiaalityöstä ja erityisesti ikäihmisten palveluista. 

Työsi tukena ovat kokeneet sosiaalityöntekijät, valmentava esimiestyö, säännölliset sosiaalityön tiimikokoukset, case-tiimit sekä työnohjaus. Tarjoamme Sinulle joustavaa työaikaa, mahdollisuutta etätyöhön sopimuksen mukaan ja Eazybreak lounas- ja kulttuuriedun, laajan työterveyshuollon sekä kehittämismyönteisen ilmapiirin. 

Palvelussuhteen tietoja:

  • Määräaikainen viransijaisuus ajalle 1.10.2022-31.3.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3842,02/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Palvelussuhteenehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. 
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat avaa tästä.

Lisätietoja antaa 16.8-19.8.2022 ajalla koordinoiva esimies Katri Göös 050 4972 085, katri.goos@keusote.fi ja 22.8.-1.9.2022 ajalla vs. esimies Liisa Sulopuisto 050 4972 038, liisa.sulopuisto@keusote.fi

Hakuaika päättyy 1.9.2022 klo 14.00.

  • Hakuaikaa on jatkettu. 

Osaamisalue: