Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, nuorten aikuisten asiakasohjauksen pilotti (4kk)

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 28.07.2022, 14:00
  • Suljettu 18.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, nuorten aikuisten asiakasohjauksen pilotti (4kk)

Haluatko työskennellä ajankohtaisen kehittämistyön parissa? 

Haemme innokasta ja motivoitunutta sosiaalityöntekijää Keusoten nuorten aikuisten asiakasohjauksen pilottiin.

Keusote on saanut hankerahoituksen nuorten aikuisten asiakasohjaustoiminnan käynnistämiseen pilotin avulla. Pilotin rahoitus on syksylle 2022 ja hankkeelle haetaan jatkorahoitusta vuoden vaihteesta.

Nuorten aikuisten asiakasohjauksen pilottiin palkataan neljä asiakasohjaajaa, joista kaksi sairaanhoitajia ja kaksi sosionomia sekä sosiaalityöntekijä. Pilottitiimin tavoitteena on yhdessä muun projektiryhmän kanssa suunnitella ja käynnistää nuorille 18-25 vuotiaille aikuisille kohdennettu asiakasohjauksen toimintamalli. Tavoitteena on muotoilla nuorten tarpeisiin suunnattu sosiaalihuollon ja mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasohjauksen palvelu, jossa tarjotaan ensivaiheen apua ja tukea matalalla kynnyksellä. 

Nautit tehtävästä, mikäli olet itseohjautuva ja tiimissä hyvään yhteistyöhön kykenevä ja kehittämisestä innostunut sosiaalityöntekijä. Tehtävässä tarvitset erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kyvyn löytää ratkaisuja vaihtuvissa tilanteissa.  Omaat verkostomaisen työskentelyotteen ja olet asiakaslähtöinen. Sosiaalityöntekijänä vastaat nuorten aikuisten palvelutarpeen arvioinnin toteutumisesta.

Tehtävässä edellytetään sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7§ mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta ja laaja-alaista osaamista mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluista, asiakasohjaustoiminnan tuntemusta sekä tehtävään liittyvän lainsäädännön, palveluverkoston ja -prosessien tuntemista sekä kykyä näiden monipuoliseen soveltamiseen käytännön työssä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jonka tukena on osaava ja tiivis työyhteisö. Työskentelyalueena on koko Keusote. Käytössäsi on Keusoten yhteiset henkilöstöetuudet sekä laaja työterveyshuolto.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen virkasuhde 1.9.2022 – 31.12.2022.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3842,02 € e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Palkkaus ja palvelussuhteenehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. 
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä

Lisätietoja antavat: Asiakasohjauksen esimies, Merja Degerlund, puh. 050 4972789, merja.degerlund@keusote.fi ja Asiakasohjauksen päällikkö, Leena Säkäjärvi, puh.050 497 2613, leena.sakajarvi@keusote.fi.

Haku päättyy torstaina 18.8.2022 klo 14.00. 

Osaamisalue: