Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista – tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Oletko tilahallinnan ammattilainen ja sopimusneuvottelija, tehokas koordinoija sekä tilojen vuokraamiseen liittyvien asioiden ammattilainen? 

Jos vastasit kyllä, juuri Sinua me etsimme. 

Haemme kuntayhtymän hallinto- ja tukipalveluihin Hyvinkäälle

tilahallintapäällikköä vakituiseen virkasuhteeseen

alkaen 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän hallinto- ja tukipalveluissa. Tilahallintapäällikkönä Sinulla on tärkeä rooli kuntayhtymän käytössä olevien tilojen ja tukipalvelujen hallinnoinnissa ja koordinoinnissa yhteistyössä palvelualueiden kanssa. Tulet toimimaan hallintopäällikön tukena ja vasempana kätenä tilojen sekä tukipalvelujen strategisessa suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Työtehtäviisi kuulu kuntayhtymän käytössä olevien tilojen hallinnointi, dokumentointi sekä raportointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu toiminnan koordinointi, joita ovat tilojen käytön suunnittelu esim. sisäilmaongelmatilanteissa, vuokrasopimusneuvottelut sekä vuokrasopimusten laatiminen, siivouspalveluasiat kuntayhtymän käytössä olevien tilojen osalta (mm. sopimusneuvottelut) sekä ruokapalveluasiat (mm. sopimusneuvottelut). Pääset osallistumaan kiinteistösihteerin rekrytointiin, ja tulet toimimaan hänen lähiesimiehenään. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja että sinulla on kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Vuokralainsäädäntö on sinulle tuttua ja sinulla on kokemusta sopimusneuvotteluista sekä esimiestyöstä. Sinulta löytyy mahdollisesti myös tietämystä ja/tai kokemusta sote- ja maakuntauudistuksesta sekä tilahallinnasta. Katsomme myös eduksi, jos olet kokenut tilahallintajärjestelmän käyttäjä. Pystyt ratkaisemaan työssäsi kinkkisiäkin haasteita jouhevasti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on välttämätön.

Työpisteesi sijaitsee Hyvinkäällä, mutta työsi on liikkuvaa. Toimimme kuuden kunnan alueella ja siksi oman auton käyttö on välttämätöntä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Sannamari Nousiainen, puh. 040 317 2200, sannamari.nousiainen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 5.9.2019 klo 14.00. Hakuaikaa jatkettu. 

Kelpoisuus- ja palvelussuhteenehdot

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa yhdistettynä riittävään työkokemukseen vastaavan tasoisista tehtävistä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kuusi kuukautta. Keusote on savuton työpaikka. 

Vain rekrytointeihin osallistuvat henkilöt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä käsittelevät henkilötietoja. Tapauskohtaisesti rekrytoinnissa voidaan käyttää kolmansia osapuolia, kuten rekrytointikonsultteja ja asiantuntija arvioita. 

Sote ihmisen kokoiseksi

Osaamisalue: ,