Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, omahoidon ja sähköisen asioinnin palvelut

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 19.05.2022, 14:00
  • Suljettu 23.05.2022, 7:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, omahoidon ja sähköisen asioinnin palvelut

Keski-Uudenmaan sotessa työskentelee reilu 3600 ammattilaista ja tulevaisuuden hyvinvointialueella työskentelee lähes 4 300 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista, joista noin 60 on tietohallintoon erikoistunutta henkilöä. Toimintatapanamme on yhteisöohjautuvuus ja moniammatillisuus. 

Haemme tuotepäällikköä vastaamaan omahoidon ja sähköisen asioinnin palvelukokonaisuuden kehittämisestä. Tuotepäällikkönä olet tärkeässä roolissa palvelukokonaisuuden toiminnallisuuksien kuvaamisessa ja määrittämisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Tuotepäällikkönä vastaat kokonaisuuden tiekartan laatimisesta ja sen hyväksyttämisestä johtoryhmässä. Lisäksi vastaat tiekartan täytäntöönpanosta. 

Pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asukkaiden, palvelutuotannon, toimittajien sekä tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja innokkuutta asiakasrajapinnassa työskentelyyn.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta sähköisten palveluiden, perusterveyden- ja sosiaalihuollon palveluiden kehityksestä. Työotteeltasi olet innovatiivinen ”out of the box”-ajattelija, määrätietoinen ja itseohjautuva tiimipelaaja, joka kykenee nopeasti saamaan ryhtiä laajoihinkin kokonaisuuksiin. Meille tärkeintä on halusi oppia ja haastaa itseäsi tuotehallinnan tehtävien parissa! Saat työskennellä moniammatillisessa ympäristössä huipputiimien ja -osaajien kanssa.

Mikäli sinulta löytyy seuraavaa osaamista, saatat olla etsimämme tuotepäällikkö:

  • sinulla on tietojärjestelmäkehitys- ja määrittelyosaamista, itse- ja omahoidon sekä sähköisten palveluiden tuntemus katsotaan eduksi
  • sinulla on aito innostus kehittää terveyden- ja sosiaalihuollon palveluita ja tunnistat kehittyvät digitaaliset asiakastarpeet
  • sinulla on aiempaa työkokemusta perusterveyden- ja sosiaalihuollon palveluista
  • aiempi kokemus tai osaaminen projektien vetämisestä katsotaan eduksi
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat esiintyä selkeästi ja vakuuttavasti
  • tunnet ketterän kehittämisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä omassa työssäsi
  • olet harjaantunut verkostojen johtaja ja saat ammattilaiset innostumaan yhteisestä tekemisestä

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, joustavan työajan ja etä-/hybridityömahdollisuuden sekä asiantuntevan ja mukavan työyhteisön, jossa sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä laadukkaita terveyden- ja sosiaalihuollon palveluja.

Kelpoisuusehtona on soveltuva koulutustausta. Edellytämme, että omaat kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisista ratkaisuista, projektityöskentelystä sekä tietojärjestelmäkehityksestä ja määrittelystä. Koulutustaustaa ja työkokemusta tärkeämpi asia on into ja halukkuus tehtävän osalta. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Palvelussuhteen tietoja:

  • Määräaikainen työsuhde ajalla 1.8.2022-31.7.2025.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4485 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Rekrytoinnissa voimme käyttää myös rekrytointilisää.
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki Keusoten rekry-sivulle tästä

Lisätiedot antaa tieto- ja digijohtaja Antti Ylä-Jarkko, puh. 050 497 2514, antti.yla-jarkko@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 2.6.2022 klo 14.00.

Osaamisalue: