HAEMME NYT

DIGITUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

 

Mediatalo Keskisuomalaisen Kaakon alueelle määräaikaiseen tehtävään syyskuun 2020 loppuun asti.

Mitä tarjoamme

  • Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän digimarkkinoinnin parissa
  • Alueella hyvin tunnetut brändit ja palvelut
  • Ison konsernin tarjoamat mahdollisuudet päästä kehittämään omaa osaamista

Työtehtävät ja vastuut

Kaakon liiketoiminta-alueen Digituotepäällikkönä tulet toimimaan osana alueen myyntitiimejä ja vastuualueenasi on koko Kaakon alue. Sinulta löytyy valmiudet ja halukkuutta kehittää ja tukea myyntiä onnistumaan entistä paremmin digimyynnissä. Pystyt asiantuntemuksellasi auttamaan asiakkaita suunnittelemaan entistä paremmin toimivia kampanjoita niin perinteisen myynnin kuin ohjelmallisen myynnin osalta. Pidät myyntitiimimme ajan tasalla digitaalisen mainonnan uusista mahdollisuuksista. Osallistut asiantuntijana ja ideoijana asiakastapaamisiin ja tuot osaamisellasi lisäarvoa sekä asiakkaille että myyntitiimeille. Sinulla on vankka kokemus media-alasta ja olet aidosti motivoitunut kehittämään osaamistasi. Olet perusluonteeltasi aikaansaava ja osaat priorisoida asioita hektisessä arjessa. Tehtävä on määräaikainen syyskuun 2020 loppuun asti. Asemapaikkanasi voi olla Kouvola, Mikkeli tai Lappeenranta. Aloitus sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme sinulta

  • Vahvaa asiantuntemusta digimarkkinoinnin eri osa-alueista
  • Aitoa halua ja osaamista digitaalisten mediaratkaisujen myyntiin
  • Arvostamme kokemusta asiakas- ja projektityöskentelystä sekä yritysmyynnistä
  • Erinomaisia sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä
  • Oma-aloitteisuutta, priorisointitaitoa ja hyvää paineensietokykyä
  • Oman auton käyttöä ja valmiutta matkustaa

Tehtävässä raportoit Kaakon alueen mediamyynnistä vastaavalle johtajalle Jari Koskikurulle.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.8.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaakon alueen mediamyynnin vastaava johtaja Jari Koskikuru jari.koskikuru@kaakonviestinta.fi / 040 501 1087.

keskisuomalainen.com | kaakonviestinta.fi

Kaakon Viestintä Oy on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

 

Osaamisalue: ,

Keskisuomalainen Oyj / Kaakon Viestintä Oy

Keskisuomalainen Oyj on pörssissä noteerattu viestintäyhtiö, joka on kasvanut voimakkaasti 2000-luvulla. Mediatalo Keskisuomalainen kustantaa 77 lehteä ja sähköistä mediaa. Olemme Suomen suurin paikallislehtien kustantaja ja merkittävä maakuntalehtien kustantaja. Tunnetuimpia lehtinimikkeitämme ovat Keskisuomalainen, Savon Sanomat, Etelä-Suomen Sanomat, Aamuposti, Keski-Uusimaa, Uusimaa, Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Länsi-Savo, Uutisvuoksi, Iisalmen Sanomat, Warkauden Lehti, Helsingin Uutiset, Länsiväylä, Vantaan Sanomat, Tamperelainen, Turkulainen ja Suur-Jyväskylän Lehti. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 166 miljoonaa euroa ja se työllisti lähes 2000 työntekijää.