Eltel Networks Oy

Asennuspäällikkö

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 17.10.2022, 9:00
  • Suljettu 08.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asennuspäällikkö

Eltelin Communication-liiketoiminnalla on alan laajin ja kokenein henkilöstö palvelemassa kiinteiden verkkojen toimijoita. Meillä on yhdessä kumppanimme Valokuitusen kanssa käynnissä merkittävä tietoliikenneyhteyksien rakennushanke, jossa tuomme nopeita valokuituyhteyksiä yhä useamman suomalaisen saataville. Rakennamme verkkoa, jonka avulla ihmiset pystyvät entistä paremmin käyttämään niin viihteen kuin työnteon mahdollistavia yhteyksiä kodeistaan käsin. 

Nyt rakentamisen vauhti kiihtyy ja palkkaamme jopa satoja uusia työntekijöitä verkonrakennushankkeiden eri vaiheisiin. 

Haemme nyt uutta Asennuspäällikköä valokuitutiimiin noin 10 henkilön asentajaryhmän esihenkilöksi Espooseen. 

Asennuspäällikkönä olet vastuussa päivittäisestä asentajien työn johtamisesta ja ohjeistamisesta, esihenkilötyöstä sekä työmaiden aikatauluista ja raportoinnista. Varmistat, että työmaat viedään läpi turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Toimit aktiivisesti yhteistyössä oman asentajaryhmän, projektipäälliköiden sekä alihankkijoiden kanssa. Tehtävä on vakituinen. 

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK, ICT- tai sähköala) tai vankkaa kokemusta alan työtehtävistä sekä esimiesvalmiuksia. Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta alan asennustöistä sekä kykyä opettaa niitä uusille työntekijöille ja alihankkijoille (sis. hitsaukset ja tutkaukset). Työssä vaaditaan B-ajokorttia, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Lisäksi katsomme eduksi seuraavat voimassa olevat pätevyydet: Työturva, Sähkötyöturva, Tieturva 1 sekä EA1.

Etsimällämme henkilöllä on rohkea ja kehittymishaluinen asenne sekä halu kasvaa ja saada lisävastuuta. Tämän lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikykyä sekä tulosvastuullinen ajattelutapa. Työssä edellytetään matkustusvalmiutta Suomessa, sillä projektialueiden painopisteet vaihtelevat valtakunnallisesti. 

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn oman alansa johtavan yrityksen palveluksessa. Saat työssäsi ison organisaation tuen ja mukavat, aikaansaavat työkaverit. Yrittäjähenkiselle todelliselle tekijälle tarjoamme todella kannustavan tulospalkkion.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 7.11.2022 aikana alla olevan linkin kautta. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Samu Salo, puh. 0403113155

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

Osaamisalue:

Eltel Networks Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.