Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Meillä työskentelee yli 2 000 media-alan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Julkaisemme yli 90 lehti- ja verkkomediaa. Lisäksi meillä on radio-, paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com

 

Viidellä paikkakunnalla toimiva Mediatalo Keskisuomalaisen digiyksikkö etsii vakituiseen työsuhteeseen kokenutta 

UI-/UX-suunnittelijaa.

Vastuullamme on 65 uutissivustoa, melkein sama määrä asiakaspalvelu-, mediamyynti- ja radiosivustoja, sekä valtaosa konsernin yrityssivustoista. Yrityksemme strategia on kasvaa jatkossakin.

Kaipaatko isojen verkkopalveluiden jatkuvaan ja kokonaisvaltaiseen tuotekehitykseen? Tekisitkö sitä mielelläsi pienin perustelluin askelin, jatkuvasti mittaamalla ja kokeilemalla? Huomaatko ajattelevasi aina käyttäjää tarpeineen? Tule meille, kääritään hihat ja aletaan hommiin!

Odotamme:
– Usean vuoden työkokemusta verkkopalveluiden suunnittelusta
– Vahvaa näkemyksellistä osaamista käyttöliittymien, käyttökokemuksen ja käytettävyyden jatkuvaan parantamiseen
– Hyvää tyyppiä, joka ei vähästä hätkähdä

Plussaa:
– Avainsanabingo (piste per sana): ui, ux, käytettävyys, saavutettavuus, prototyyppi, wireframe, komponenttikirjasto, fronttikehitys, käyttäjätestaus, analytiikka, a/b-testaus, tuotesuunnittelu ja -kehitys, konseptointi, palvelumuotoilu, typografia, informaatioarkkitehtuuri, hakukoneoptimointi, uutiskirjeet
– Työkokemus media-alalta tai suurten verkkopalveluiden parista
– Jos olet Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa tai Mikkelissä

Tarjoamme:
– Oman kehitystiimin ympärillesi
– Mahdollisuuden kehittää toimenkuvaasi
– Matalan organisaation, suoran keskusteluyhteyden sidosryhmiin ja aidon mahdollisuuden vaikuttaa päätöksentekoon

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisen liiketoiminnan johtaja Kirsi Hakaniemi, kirsi.hakaniemi@media.fi, 050 406 0467.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi tehtävään tällä lomakkeella.

Osaamisalue: ,