Tuusulan kunta

Perusopetuksen ja lukion lehtori UE

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 14.02.2024, 8:00
  • Suljettu 29.02.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Perusopetuksen ja lukion lehtori UE

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille.

Haemme oppimisen palvelualueelle

PERUSOPETUKSEN JA LUKION LEHTORIA (UE)

toistaiseksi voimassaolevaan virkaan alkaen 1.8.2024 Jokelan kouluun. Opetettavina aineina on uskonto perusopetuksen oppilaille ja lukion opiskelijoille. 

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ylempi korkeakoulututkinto sekä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan otetun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi hänen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. rehtori Tuomo Tenhunen, puh. 040 314 4064 tai tuomo.tenhunen@tuusula.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat viimeistään 28.2.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi