Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme? 

 

Haemme nyt Lempäälän toimipisteeseemme tilauskeskukseen oma-aloitteista    

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA 

 

Tehtävä on määräaikainen, kesto noin 5 kk ja alkaa viimeistään 1.10.2019 

Päätehtäväsi on huolehtia omalta osaltasi siitä, että Kiillon lupaus erinomaisesta asiakaspalvelusta toteutuu. Työ sisältää puhelimessa ja sähköpostilla tapahtuvaa asiakaspalvelua, tilausten vastaanottamista ja tallentamista järjestelmään. Työaika sijoittuu normaaliin toimistoaikaan.

Odotamme sinulta: 

  • kaupallista koulutusta (esim. tradenomi) 
  • numerotarkkuutta ja sinnikästä työotetta myös rutiinien parissa 
  • hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja 
  • kokemusta ERP-toiminnanohjausjärjestelmistä 
  • kykyä toimia kiireessä 
  • erinomaista suomen kielen taitoa 
  • englannin kielen taitoa, venäjän kielen taito katsotaan eduksi 

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös tunnustusta Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatin muodossa. Olemme savuton työpaikka. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Business Support Officer Katja Suuriniemi, puh. 040 8673873, 23.8. klo 10-11 ja 28.8. klo 13-14.  

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 1.9.2019 

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 13.9.2019 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. 

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme

Osaamisalue: ,