Kiilto

Osa-aikainen webinaariavustaja / Part-time Webinar Assistant (Lempäälä, Finland)

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 20.04.2022, 10:00
  • Suljettu 09.05.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osa-aikainen webinaariavustaja / Part-time Webinar Assistant (Lempäälä, Finland)

 

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: Haemme Lempäälään Rakentamisen liiketoiminnan Sales Support & Development -tiimin vahvistukseksi

OSA-AIKAISTA TEKNISTÄ WEBINAARIAVUSTAJAA

 

Järjestämme säännöllisesti rakentamiseen liittyviä koulutuksia (esim. märkätila- ja sisäilmakoulutukset), joissa perehdytämme käyttäjiä tuotteiden ominaisuuksiin, käyttötekniikkaan sekä ympäristö- ja turvallisuusseikkojen huomioimiseen. Webinaarien tarve koetaan edelleen tärkeäksi ja osallistujamäärät ovat olleet korkeita. Webinaarien hallinnointi vie kuitenkin paljon omia resurssejamme ja sen vuoksi tarvitsemme avuksi lisäresursseja. Nyt on tarvetta henkilölle, joka toimisi teknisenä avustajana webinaareissa. Kiillon puolelta kouluttajina jokaisessa webinaarissa toimii kaksi aluepäällikköä, mutta heidän lisäkseen on tarvetta tekniselle avustajalle, joka varmistaa, että kaikki toimii moitteettomasti. Työ ei vaadi tuotetuntemusta ja käytämme helppokäyttöistä GoToWebinar -ohjelmistoa. Saat työhön ja ohjelmistoon kattavan perehdytyksen edeltäjältäsi.

Päätehtäväsi on huolehtia omalta osaltasi siitä, että Kiillon lupaus erinomaisesta asiakaspalvelusta toteutuu. Työ on osa-aikaista ja työaika sijoittuu ennalta sovittuihin webinaaripäiviin. Työ sopii hyvin opiskelijalle opiskelun ohessa tehtäväksi. Pystyt hoitamaan tehtävää vaikka kotoasi, kunhan sinulla on hyvin toimiva verkkoyhteys ja oma kone.

 

Odotamme sinulta:

  • hyviä ICT-taitoja
  • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Manager, Sales Support & Development Outi Jalo, puh. 050 3042 500.  

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.   

 

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi

Osaamisalue: ,