Haemme

myyntiedustajaa

apteekkeihin & erikoisliikkeisiin

Etsimme nyt kokenutta ja kunnianhimoista myyjää uuteen työpaikkaan. Etsimme toimeliasta ja tuloksia aikaan saavaa myyntiedustajaa. Myyntiedustajana luot mielelläsi tuloksia ratkaisukeskeisen asiakasstrategian kautta, on kyseessä sitten niin suuri kuin pienikin tilaus.

Työtehtäväsi
Olet vastuussa omasta myyntialueestasi. Koska kyseessä on juuri perustettu työtehtävä, voit vaikuttaa alueeseesi suuresti, mikäli sinulla esimerkiksi on jo olemassa asiakaskunta, jolle tuotteemme voisivat soveltua. Asiakkaitamme ovat mm. apteekit, terveyskaupat ja jalkaklinikat. Töitä voit tehdä kotoa käsin mistä päin Suomea tahansa, mutta eduksesi on jos asut Etelä-Suomessa.

Myyt ainutlaatuista sukkatuotetta: ReflexWear. Tämä tuote päihittää kilpailijansa mennen tullen ja omaa monia etuja, joihin muut eivät pysty vastaamaan.
Myyntisalkussasi voi olla jo muita tuotteita ja kaipaat lisätuloja uusien tilausten sekä jälleenmyynnin kautta. Palkkaus perustuu provisioon ja pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan

  • aktiivinen, ulospäin suuntautuva myynti ja omien sopimusten seuranta
  • yhteydenotot asiakkaisiin ja asiakassuhteiden hoito

Vaatimukset
Olet itsenäinen, ulospäin suuntautunut, kontakteja solmiva ja tulospainotteinen ihminen.
Kommunikoit selkeästi ja herätät asiakkaissa luottamusta.
Lisäksi olet aloitteellinen ja energinen, samalla kun omaat myönteisen asenteen ja olet omatoiminen. Omistautumisesi työlle ja arkipäivän toimille näkyy.

Emme edellytä kokemusta terveystuotteiden myynnistä, vaan riittää että sinulla on soveltuvaa aiempaa osaamista myyntiedustajana toimimisesta ja ymmärrät suoramyynnin toimintaperiaatteet. Saat perusteellisen koulutuksen tuotteista.

Lähetä hakemuksesi englanninkielisenä ansioluetteloineen pikimmiten Carsten Kildelle oheisen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Työhön liittyviin kysymyksiin vastaa Carsten Kilde numerossa +45 70 70 76 17. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saapuu. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Osaamisalue: