Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Huoltomies/Kiinteistönhoitaja, Riihelän Huolto

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 10.08.2022, 12:14
  • Suljettu 01.09.2022, 0:46

Huoltomies/Kiinteistönhoitaja, Riihelän Huolto

Riihelän Huollon syntyhistoria perustuu v. 1978 Riihelän alueella järjestettyihin asuntomessuihin. Siitä lähtien Riihelän Huolto on huolehtinut alueen kunnossapidosta. Asiakkaana ovat Riihelän alueella toimivat taloyhtiöt sekä kiinteistöissä asuvat yksityiset asukkaat.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen
 
HUOLTOMIESTÄ/KIINTEISTÖNHOITAJAA

kiinteistöjen sekä piha-alueiden huoltoon ja ylläpitoon.
 
Tässä tehtävässä kyky ja halu tulla asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimeen onkin ensiarvoisen tärkeää.

Tehtävä pitää sisällään erilaisia pieniä asunnossa tehtäviä huoltotöitä sekä piha-alueiden kunnossapitoa kuten talvisin auraus- ja hiekoitustöitä.

Joustavana ja ratkaisuhakuisena henkilönä pystyt säilyttämään malttisi myös kiireen keskellä ja kykenet organisoimaan omaa työtäsi. Sinulla on kokemusta työkalujen käytöstä, olet näppärä käsistäsi, etkä pelkää käyttää erilaisia työkoneita. Olet tottunut työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä. Aikaisempi kokemus erilaisista rakennusten huoltotöistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus suorittaa työn ohessa kiinteistönhoitajan ammattitutkinto. Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.8.2022 mennessä osoitteessa www.kilta.fi tai oheisen linkin kautta.

Työsuhde on vakituinen. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Naamanka Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:stä. Tavoitat hänet numerosta 040 728 3770.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi