Fokor Oy

Myyntisihteeri

  • Sijainti Forssa
  • Julkaistu 07.04.2023, 0:00
  • Suljettu 16.04.2023, 23:59

Myyntisihteeri

Etsimme nyt Fokor Oy:lle Forssaan vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTISIHTEERIÄ

 

tukemaan myyntiämme monipuolisessa tehtävänkuvassa. Tehtävä on uusi ja toimenkuva muodostuu osaltaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työssä tuet myyntiämme ja tehtävät voivat sisältää esim. puhelinvaihteen hoitoa, tarjous- ja jälkilaskentaa, varaosakyselyiden vastaanottoa ja selvitystä, vienti-, tullaus- ja muiden autopaperien sekä viranomaispapereiden laatimista, erilaisten raporttien ja rekisterien laatimista ja ylläpitoa, sosiaalisen median päivittämistä ja muita toimistotöitä. Toimit läheisessä yhteistyössä myynnin ja tuotannon kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Käytät luontevasti Microsoft Exceliä ja muita IT- järjestelmiä. Työskentelet mielelläsi puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Olet yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimityöskentelijä ja teet työtä tehokkaasti myös itsenäisesti. Hallitset mahdolliset aikataulupaineet ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Tartut työhön oma-aloitteisesti ja hoidat työsi vastuullisesti. Olet järjestelmällinen ja huolellinen. Sinulla on erinomaiset yhteistyökyvyt ja teet töitä mielelläsi sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Olet pitkäjänteinen, asiakaspalveluhenkinen ja valmis oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn huipputuotteiden parissa perinteikkäässä ja kasvavassa yrityksessä, osaavan tiimin tuen, sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä saat työmarkkinatori.fi, toimitusjohtaja Aki Sirén puh. 0400 541 303 tai henkilöstöpäällikkö Sirpa Niemi puh. 040 1681 555.

Tehtävään voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 16.4.2023 oheisen hakupainikkeen kautta. Lisää aihekentän otsikoksi tehtävänimike.

Osaamisalue: ,

Fokor Oy

Fokor Oy on Suomen johtavia kuljetuskaluston jakelukorivalmistaja. Meidät tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistamme, kuten kevyesti eristetyistä koreista sekä elintarvikekuljetuksiin soveltuvista koreista ja konteista. Suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme asiakkaan tarpeen mukaan. Olemme investoineet tuotantomme kannattavaan kasvuun ja jatkamme vahvalla kehittymispolulla. Ympäristö- ja laatuprosessimme on sertifioitu. Henkilöstömme on meille kantava voimavara ja meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme tuntee tekevänsä merkityksellistä työtä ja pääsee osallistumaan oman työnsä kehittämiseen. Fokor on osa suomalaista perheomisteista Jyki Group -konsernia, joka työllistää yhteensä lähes 250 työntekijää seitsemällä eri paikkakunnalla. Lisätietoja www.fokor.fi