Etsimme asiakasyrityksillemme Päijät-Hämeeseen

Keikkatyöntekijöitä avustaviin tuotantotöihin

Olisitko halukas tekemään esim. opintojesi ohessa satunnaisia työkeikkoja aikataulusi salliessa? 

Asiakkaillemme on satunnaisesti tarvetta työntekijöille erilaissa avustavissa tuotantotehtävissä. Työkeikat ovat kestoltaan lyhyehköjä, yleensä muutaman päivän mittaisia. Kaikkiin tehtäviin annetaan hyvä perehdytys, eivätkä ne vaadi aikaisempaa teollisuustyötaustaa.

Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä et siis välttämättä tarvitse, riittää kun asenteesi on hyvä ja maalaisjärkeä löytyy. Tehtävät vaativat tekijältään hiukan kädentaitoja, tarkkuutta ja sorminäppäryyttä. Työtehtävissä teet teollisuusyrityksissä erilaisia avustavia tuotannon ja varaston töitä mm. materiaalien pakkausta. Oman auton käyttömahdollisuus työmatkakulkemiseen on ehdottomasti eduksi. Eduksi on myös työturva- ja trukkikortti, mutta nämä eivät ole pakollisia. Työvuorot ajoittuvat yleensä klo 7-15:30 välille arkisin.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi ja CV:si meille tulevia työkeikkoja ajatellen oheisen linkin kautta. Emme vastaa puhelintiedusteluihin tehtävää koskien.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi