Etsimme reippaita tekijöitä 

kesätöihin tuotannon tehtävien pariin. 

Oletko opiskelija ja etsit itsellesi kesätyötä tuotannon parista? Olet käsistäsi kätevä ja sinulta löytyy teknistä ymmärrystä? Erinomaisen pohjan tehtäviin antaa esim. konetekniikan insinöörin opinnot. 

Paikkoja on auki erilaisissa tuotannon tehtävissä sekä varastolla. Pääset työskentelemään esim. kokoonpanossa, pakkaamossa tai trukkikuskina. 

Toivomme sinulta reippautta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää motivaatiota. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja itsenäinen työskentely onnistuu. Mikäli olet aiemmin työskennellyt tuotannon tai tekniikan parissa, on se ehdottomasti etu, mutta ei välttämättömyys.

Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkemista ja vuorotyövalmius on plussaa. 

Töitä tehdään toukokuusta syyskuun alkuun asti, paikasta riippuen. Työaika on 37,5-40 h/vko. 

Kiinnostuitko? Täytä oheinen hakemus mahdollisimman pikaisesti, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Matroonaan p. 044 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue: , ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi