Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Kokoonpanotyöntekijä, Padasjoki

  • Sijainti Padasjoki
  • Julkaistu 31.05.2023, 10:00
  • Suljettu 10.06.2023, 0:42

Kokoonpanotyöntekijä, Padasjoki

Etsimme nyt metalliteollisuuden asiakasyrityksellemme Padasjoelle

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ kesätyöhön.

Työskentelet mekaniikan kokoonpanossa ja laiterakennuksen parissa.

Edellytämme sinulta kuvien lukutaitoa sekä sopivaa alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli sinulla on paineilman/pneumatiikan tuntemusta, katsotaan se eduksi. Töitä tehdään pareittain, joten voit olla alan opiskelija tai jo pidempään kokemusta kartuttanut tekijä. Toivomme sinulla olevan hyvät yhteistyötaidot, olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. 

Kyseessä on kesätyö, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pitkäkestoiseen työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa työporukassa. Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme yksityisellä työterveyshuollolla sekä tarjoamalla Smartum liikuntaedun.

Kiinnostuitko paikasta? Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Johannaan p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA: PADASJOKI, LAHTI

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi