Etsimme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen Loviisaan

KONEKUSKIA

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset koneenkuljettajan työt Loviisan Satama -alueella. Edellytämme aikaisempaa kokemusta koneenkuljettajan töistä kuten esimerkiksi pyörökuormaajan ajosta. Toivomme aikaisempaa kokemusta myös muiden erilaisten työkoneiden käytöstä, kykyä työskennellä omatoimisesti ja joustavasti.

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA: LOVIISA

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi