Hesburger

Hesburger Ilola Vantaa, Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 31.10.2022, 17:00
  • Suljettu 08.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hesburger Ilola Vantaa, Vantaa

Hesburger Ilola Vantaa etsii nyt työntekijää  työsuhteeseen. Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias.

Työtunteja on tarjolla 20-100 h / 3 vko. Voimme yhdessä neuvotella tunnit sinulle sopiviksi. Tukenasi sinulla on ravintolamme koko iloinen tiimi. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja tiimihenkeä.

Työtehtäviisi ravintolassamme kuuluvat mm. asiakaspalvelu, keittiötyöskentely ja siisteystyö. Osaamisesi karttuessa myös esimerkiksi varastoista huolehtiminen ja omavalvonta tulevat sinulle työssäsi tutuksi.

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tukenasi jokaisessa työvuorossa. 

Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. 

Voit kurkistaa täältä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! 

Lisätiedot: Sanna Palojärvi, ilola@hesburger.fi  puh. 0408344937

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2021 verollinen myynti Suomessa oli 234 miljoonaa euroa ja ulkomailla 126 miljoonaa euroa.

Osaamisalue: