Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Myyntikoordinaattori, Päijät-Häme

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 30.03.2023, 12:00
  • Suljettu 08.04.2023, 0:42

Myyntikoordinaattori, Päijät-Häme

Asiakasyrityksemme Päijät-Hämeessä etsii joukkonsa vahvistuksekseen

MYYNTIKOORDINAATTORIA.

Työskentelet monipuolisissa tehtävissä hoitaen mm. tilaustenkäsittelyä, tarjousten laadintaa sekä asiakaspalvelua.

Toivomme sinulla olevan kaupallinen koulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet tehokas, järjestelmällinen, ripeä ja hyvän mielen tiimityöskentelijä. Osaat työskennellä itsenäisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen. Englanninkielen taitosi tulee olla hyvällä tasolla. 

Työ alkaa määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäkestoiseen työhön. 

Kuulostaako tämä sinun työpaikaltasi? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Johannaan p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi