Hesburger

Hampurilaistyöntekijä Hesburger Moikoinen Hirvensalo, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 16.04.2023, 13:00
  • Suljettu 01.05.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hampurilaistyöntekijä Hesburger Moikoinen Hirvensalo, Turku

Hesburger Moikoinen Hirvensalo etsii työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa toukokuun 2023 aikana, mutta tarkempi aloitusaika on neuvoteltavissa.

Moikoisten Hesburger sijaitsee Hirvensalossa noin viiden kilometrin päässä Turun keskustasta. Koska ravintolamme ei ole öisin auki, työmatkat pääsee kulkemaan näppärästi vaikka bussilla ja työvuoromme soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille. Olemme pieni, mutta tiivis työyhteisö ja toivotamme uudet tyypit lämpimästi tervetulleiksi porukkaamme.

Tässä työtehtävässä työtunteja on tarjolla 20-50 h / 3 vko, mutta lisätunteja pystymme tarjoamaan erityisesti lomien aikana tai esimerkiksi muista alueen ravintoloista, mikäli työntekijä niin toivoo. Voimme yhdessä neuvotella tunnit sinulle ja tilanteeseesi sopiviksi. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja, joten tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. 

Työtehtäviisi ravintolassamme kuuluvat mm. asiakaspalvelu (myös suomeksi), keittiötyöskentely ja siisteystyö. Osaamisesi karttuessa myös esimerkiksi varastoista huolehtiminen ja omavalvonta tulevat sinulle työssäsi tutuksi. Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esihenkilöt kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tukenasi jokaisessa työvuorossa. 

Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi. 

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Jos olet uusi tekijä alalla, eikä sinulla ole ammatillista koulutusta, työsuhteen alussa on harjoitteluaika. Harjoittelijan palkka on 8,62 euroa / tunti.   Harjoitteluaika on kuusi kuukautta, mutta hampurilaistyöntekijän verkkokoulutuksemme suorittamalla voit lyhentää harjoitteluaikaasi ja palkkasi nousee koulutuksen seurauksena. 

Hampurilaistyöntekijän palkka on alle kahden vuoden työkokemuksella 10,77 euroa/tunti (PL2). Kun osaat itsenäisesti tuotteiden valmistamisen ja olet oppinut palvelemaan asiakkaitamme eri kanavissa, siirryt seuraavaan palkkaluokkaan (PL3), joka on alle kaksi vuotta alalla työskennelleille 11,44 euroa/tunti.

Voit kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksen pian, sillä haastattelut aloitamme saman tien ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla! 

Lisätiedot: Ravintolapäällikkö Saana Kallio, saana.kallio@hesburger.fi, +358444808753

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2022 verollinen myynti Suomessa oli 264 miljoonaa euroa ja ulkomailla 145 miljoonaa euroa. 

Osaamisalue: