Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Pakkaamotyöntekijöitä

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 11.08.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:46

Pakkaamotyöntekijöitä

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen

PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin prosessiteollisuuden, pakkaamon, lähettämön ja varastonhallinnan tehtäviin elintarviketeollisuuteen. Työtehtäviisi kuuluvat pakkaamon, lähettämön ja prosessiteollisuuden tuotannonvalvonnan tehtävät.  

Työ edellyttää hieman aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai kokemusta prosessiteollisuuden toimintaympäristöstä sekä tavanomaisen hyvää fyysistä kuntoa.

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä. Työssäsi olet huolellinen ja järjestelmällinen.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ylläpitää siisteyttä ja hygieniatasoa.

Työ on 2-vuorotyötä (klo 6-14 ja klo 14-22). Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Töiden alustava kesto on vuoden loppuun saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Johanna Kauppinen, puh. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi