Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen vakituista

PUTKILASEROPERAATTORIA

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu metalliputkien työstäminen (katkominen, leikkaaminen ja kuviointi). Tehtävässä työstetään laatuvaatimusten mukaisia leikkeitä. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta valmistavan teollisuuden tehtävistä ja erilaisten koneiden kanssa työskentelystä. Eduksi katsotaan metallialan koulutus, kokemus metallitöistä tai laserleikkauksesta. Kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Tehtävässä työntekijä pääsee kartuttamaan omaa osaamistaan ja kehittymään työn mukana.

Tarjoamme tekijälle vakituisen työn ja nykyaikaisen työympäristön kasvavassa yrityksessä. Kyseessä on 3-vuorotyö ja työpaikan sijainti edellyttää oman auton käyttöä työmatkakulkemiseen. Jätä yhteystietosi meille oheisen linkin kautta. Voit halutessasi myös kertoa samalla lyhyesti osaamisesta ja taustastasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Leena Raittinen p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi