Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Puuseppä

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 11.08.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:46

Puuseppä

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeen ammattitaitoista

PUUSEPPÄÄ

erikoiskalusteita valmistavaan yritykseen. Tehtävänäsi on monipuoliset puusepän työt; CNC- ja muiden puuteollisuuden tuotantokoneiden käyttö sekä käsityökaluilla työskentely. 

Haussa on niin perinteisten kädentaitojen, että nykytekniikan kuten CNC-työstön taitajaa. Edellytämme kokemusta puuteollisuuden työtehtävistä, puuntyöstökoneiden käytöstä ja tavallisista sahaus- ja kokoonpanotöistä.

Kyseessä on päivävuorotyö. Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten täytäthän hakemuksesi jo tänään! Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi