Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Ruiskumaalaaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 17.08.2022, 17:50
  • Suljettu 01.09.2022, 0:46

Ruiskumaalaaja

 

Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen

RUISKUMAALAAJAA

vakituiseen työhön korkeapaineruiskulla tehtävään kappaleiden maalaustyöhön metalliteollisuuteen. Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista teollisuusalan töistä, omatoimisuutta ja huolellisuutta. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita suoraan Johannalle p. 040 728 8728. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi