Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Sähköasentaja Lahteen

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 07.06.2023, 16:00
  • Suljettu 01.07.2023, 8:44

Sähköasentaja Lahteen

Etsimme nyt asiakkaallemme Lahteen

SÄHKÖASENTAJAA

työskentelemään monipuolisiin kokoonpanotehtäviin. Hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen antaa kokemus esim. sähkö- ja automaatioasennuksista sekä kokoonpanotyöstä. Myös kokemus lvi-asennuksista huomioidaan. Toivomme sinulla olevan piirustusten lukutaitoa sekä tehtävään sopivaa koulutusta. 

Olethan motivoitunut, tarkka ja tykkäät työskennellä käsilläsi. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Töitä tehdään arkisin aamuvuorossa. Työn kesto on alkuun muutaman kuukauden, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäkestoiseen työhön. 

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan osana mukavaa työyhteisöä. Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme yksityisellä työterveyshuollolla sekä tarjoamalla Smartum liikuntaedun. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisen lomakkeen kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Johannaan p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi