Etsitkö itsellesi kivaa kesätyötä mukavassa porukassa? Olet ennenkin trukkia käyttänyt ja varastotehtävistä on hieman kokemusta? Hienoa, tämä paikka saattaa olla juuri sinulle sopiva!

Asiakasyrityksemme Lahdessa etsii itselleen 

TRUKKIKUSKIA. 

Tehtävinäsi tulee olemaan mm. hyllyttäminen ja kuormien siirto. Toivomme sinulta kokemusta varastoympäristössä työskentelystä sekä sujuvaa trukinajotaitoa. Voit olla esimerkiksi juuri valmistunut logistiikan alalta tai jo kokeneempi tekijä ja etsit itsellesi lyhyempää määräaikaista työsuhdetta. Toivomme sinulta aktiivisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja työskentelet huolellisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön arvostetussa, vakavaraisessa yrityksessä. Työt alkavat arviolta toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka. Työ on vuorotyötä, maanantaista perjantaihin. Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme yksityisellä työterveyshuollolla sekä tarjoamalla Smartum liikuntaedun. 

Kuulostaako tämä sinun kesätyöpaikaltasi? Laita hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos tietosi löytyvät ennestään meiltä, voit olla yhteydessä Johannaan p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi