Soite

Sairaanhoitaja sissi toimi Resurssikeskuksessa

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 13.09.2023, 13:00
  • Suljettu 04.10.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja sissi toimi Resurssikeskuksessa

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soitessa on haettavana 27.9.2023 klo 12.00 mennessä, hakuaikaa jatketaan 4.10.2023 klo 12 asti

Sairaanhoitaja sissi toimi Resurssikeskuksessa 

Toimi on Resurssikeskuksen sisäisen sijaisen (sissi) toimi, joka sijoittuu Terveyden- ja sairaanhoidon toimialueelle medisiinisen ja yleislääketieteen yksiköihin. Tarkempi kiertoalue suunnitellaan toimeen valitun kanssa koulutuksen, osaamisen, kiinnostuksen ja silloisen tarpeen mukaisesti. 

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja. 

Tarjoamme monipuolisen työkentän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä ammatillisesti sekä hyvän perehdytyksen. Lisäksi paljon mukavia työkavereita ja muuttuvia tilanteita. 

Toivomme sinulta kykyä sopeutua nopeastikin muuttuviin tilanteisiin, tiimityöskentelytaitoja, työhön sitoutumista ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa moniammatillisessa työyhteisössä. Kriittisesti sairaan potilaan hoitotyö katsotaan eduksi. 

Palkkaus määräytyy voimassa olevan sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Toimea haetaan täyttämällä sähköinen hakemus. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyvinvointialueen työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan sekä negatiivinen huumausainetestin tulos. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Koeaika on kuusi kuukautta. 

Toimimme opetussairaalana.

Lisätietoja tehtävistä antavat resurssikeskuksen vs. palveluesimies Hanna Vuorio, hanna.vuorio@soite.fi  044 7232 320 ja resurssipäällikkö Heidi Gleviczky, heidi.gleviczky@soite.fi 0400 145 525.

 

KESKI-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE SOITE

Osaamisalue: