Kiteen kaupunki hakee

Ympäristöpäällikköä

vakituiseen virkaan 26.9.2019 kello 12 mennessä.

 

Ympäristöpäällikkö vastaa kaikista ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä, kuten ympäristölainsäädännössä kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle määrätyistä lupa- ja valvontatehtävistä, ympäristövalistuksesta ja neuvonnasta, ympäristön tilan seurannasta sekä ympäristön- ja luonnonsuojelun edistämisestä. Ympäristöpäällikkö toimii ympäristölautakunnan esittelijänä sekä vastaa ympäristölautakunnan talousarviosta ja toiminnan suunnittelusta yhteistyössä lautakunnan kanssa.

Virkaan valittavalla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai opintotasoinen tutkinto. Edellytämme ympäristölainsäädännön tuntemusta ja perehtyneisyyttä toimialaan kuuluviin tehtäviin. Arvostamme kunnallishallinnon tuntemusta, tietotekniikan hallintaa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista otetta työhön ja sen kehittämiseen sekä kykyä hoitaa tehtävää itsenäisesti. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tutustu ilmoitukseen tarkemmin www.kitee.fi/tyopaikat

Hakemukset tulee toimittaa Kiteen ympäristölautakunnalle sähköisesti oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 26.9.2019 klo 12:00.

Lisätiedot: Tekninen johtaja Kari Siponen p. 040 105 1201, sähköposti kari.siponen@kitee.fi

Kiteen kaupunki

Osaamisalue: