Elomatic Oy

Sovellusliiketoiminnan kehityspäällikkö

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 30.08.2022, 13:00
  • Suljettu 01.10.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sovellusliiketoiminnan kehityspäällikkö

Elomatic luo kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, jotta asiakkaidemme liiketoiminta olisi tulevaisuudessa entistäkin ympäristöystävällisempää, turvallisempaa ja kilpailukykyisempää. Meillä työskentelee lähes 1200 asiantuntijaa, joiden työn tarkoitus on lisätä ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.

Mitä teemme

Elomaticin tuote- ja palveluvalikoima sisältää teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, projektinhallintapalvelut, elinkaaripalvelut sekä teknologiset ratkaisut ja tuotteet tietyillä erikoisaloilla sekä suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoratkaisut suunnittelutoimistoille ja teollisuudelle.

Elomatic toimii seuraavilla teollisuudenaloilla: 

  • Prosessi- ja energiateollisuus, mukaan lukien elintarviketeollisuus 
  • Lääketeollisuus
  • Meri- ja offshore-teollisuus 
  • Kone- ja laitevalmistusteollisuus

Etsime Digital Business Development -tiimiimme Sovellusliiketoiminnan kehityspäällikköä.

Tehtävässä rakennetaan sovellusliiketoimintaa ja pystytetään sovellustuotantoa Machinery & Equipment liiketoimintayksikössä. Pääset näköalapaikalle suureen insinööritoimistoon kehittämään kansainvälisesti merkittävien kone- ja laitevalmistajien liiketoimintaa tukevia sovelluksia. Kehitystä tehdään useille päätelaitteille sekä moniin tarpeisiin koneiden ja laitteiden elinkaaressa.

Odotamme sinulta sovellusliiketoiminnan ja -tuotannon kokonaisnäkemystä, fasilitointi- ja johtamiskykyä sekä verkostoitumis- ja keskustelutaitoa. Katsomme eduksi, jos pystyt tekemään teknologia- ja arkkitehtuurivalintoja tai ymmärrät teollisuusasiakkaiden toimintaa ja tarpeita. Etusijalla ovat vastaavissa tehtävissä toimineet henkilöt, mutta olemme erittäin kiinnostuneita myös seuraavaa askelta tavoittelevista sovellustuotannon ammattilaisista.

Haemme henkilöä ensisijaisesti Jyväskylään, mutta otamme hakemuksia vastaan myös muille Suomen toimipisteillemme. Työtä on mahdollista tehdä hybridinä, eli osittain etänä.

Mitä tarjoamme Sinulle

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja hyvät työvälineet sekä joustavan ja monipuolisen työympäristön, jossa pääset uuden tiimin kanssa tutkimaan ja kehittämään mielenkiintoisia ratkaisuja. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja olisi hienoa saada Sinut mukaan osaavaan porukkaamme!

Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi. Elomatic tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, joihin sisältyy mm. kattavat vakuutukset sekä liikunta- ja kulttuuriharrastusten tuki. Hybridityö sekä joustavat työajat mahdollistavat työn ja muun elämän yhteensovittamisen. 

Menestymme yhdessä, Tahdomme kehittää ja kehittyä, Olemme luotettavia

Jos arvomme ovat linjassa oman ajattelumaailmasi kanssa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2022 mennessä. Toivottavasti pääsemme pian tutustumaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisen liiketoiminnan kehitysjohtaja Jani Moisala. Saat Janin parhaiten kiinni arkisin klo 10-11 tai 13-14 numerosta 050 381 8181.

Osaamisalue: ,