Haemme KM-Yhtymälle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen

 

Haluatko sinä olla yksi heistä?

Tuotantotyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm. tuotantolinjastojen käyttö, ajojen vaihdot sekä pakkaus- ja laadunvalvontatehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutustaustaa/suuntautuneisuutta tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta elintarvike- tai hygieniapakkausten parissa työskentelystä. Olet lisäksi reipas, huolellinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja ja sinulla on halu oppia uutta. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta eivät pakollisia.

Työskentely tapahtuu kolmessa vuorossa ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Katso lisätiedot tehtävistä ja jätä hakemuksesi 31.10. mennessä oheisen hakupainikkeen kautta. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280

RTK-Henkilöstöpalvelu
Niskakatu 27, 80100 Joensuu

www.rtkhenkilostopalvelu.fi

 


Osaamisalue:

KM-Yhtymä Oy

KM-Yhtymä Oy on Pyroll-konserniin kuuluva tuotantolaitos Joensuussa, joka valmistaa erilaisia elintarvikepakkauksia ja pakkausten osia asiakkaille kotimaahan ja lähialueille.

KM-Yhtymän liikevaihto on n. 10,0 milj. euroa ja henkilöstöä kaikkiaan 37. KM-Yhtymä on kehittyvä, innovatiivinen, sekä kasvuun tähtäävä asiakas-lähtöinen yritys. Lisätietoja www.pyroll.com.